11 WRZESIEN

boje sie o meza……wyjezdza do Australii bilet lotniczy byl tylko na 11 wrzesnia nastepny dopiero w grudniu no coz musi jechac…rok po tym tragicznym wydarzeniu lot samolotem nie wiem juz zastanawiam sie czy powinien leciec nie wiem czy to paranoja
co o tym myslicie czy ci zdziczeli ludzie nie wpadna na pomysl “uczczenia tragedii” tym bardziej ze leci chyba teznad Stanami

5 odpowiedzi na pytanie: 11 WRZESIEN

1. Re: 11 WRZESIEN

Oooo, rozumiem twoje obawy. Ja we wrzesniu – wprawdzie nie 11 tylko 17 bede wrzcala ze Stanow do Polski amerykanskimi liniami na dodatek tez troche dygam ale mam nadzieje ( jako niedokonczony jeszcze politolog ) ze ochrona bedzie w tych dniach wzmozona i bedzie bezpiecznie.
    Pozdrawiam
    bruxa

• Re: 11 WRZESIEN

W sumie nie chce straszyc ale ostatnio (u nas w Niemczech)
      mowi sie ze ten durny Osama bin Laden chce powtorzyc nalot na USA i to tez 11 wrzesnia, oby sie tak nie stalo i wszyscy mieli uszy i oczy szeroko otwarte.

Mam nadzieje, ze do tego juz nie dopuszcza a to co mowia to tylko glupie plotki.

aga

• do AGI

ale mnie wystraszylas…….maz zgrywa twardziela ale ostatnio stwierdzil ze przed wejsciem na poklad poprostu sie upije……
        asia

• Re: do AGI

nie chcialam cie wystraszyc, przepraszam jezeli to zrobilam, ale to tylko gadanie a czy sie sprawdzi to kto wie??

Aga

• Re: 11 WRZESIEN

wiem co czujesz bo sama rok temu 12 wrzesnia zaraz po tym ataku wracalam z Anglii do Polski samolotem i mialam czarne mysli, a jeszcze bardziej spotegowaly to kontrole na lotnisku, “obmacywali” mnie kilka razy i przeptrzepali moj bagaz do suchej nitki, ale bylo ok. nie zamartwiaj sie wszystko bedzie dobrze. pozdrawiam
            kam

Znasz odpowiedź na pytanie: 11 WRZESIEN

Dodaj komentarz

Rodzice.pl - ciąża, poród, dziecko - poradnik dla Rodziców
            Logo