Dziwczyny!
Czy mając już rozwarcie można ( oczywiście w celu wpuszczenia tam męskiego nasienia dla przyspieszenia porodu ) współżyć z mężem?? Jestem już 7 dni po terminie w środę lekarz stwierdził, że mam 2,5 cm rozwarcia i powinnam robić wszystko to co do tej poru – rozmawiałam z nim o myciu okien itp. a z wrażenia nie zapytałam o seks, a to może właśnie to powinnam zrobić.
Czy ktoś może jest lub był w podobnej sytuacji i może pomóc??
Będę wdzięczna za każdą odpowiedź
Przeterminowana marcówka 😉
Ania i (Pawełek 25.03.2005)
6 odpowiedzi na pytanie: 2,5 cm rozwarcia a seks
Re: 2,5 cm rozwarcia a seks
słyszalam o tym, ale sama nie próbowalam – mam jeszcze troche czasu i poki co 2 cm rozwarcia
dziewczyny chyba juz tu, na forum, pisaly kiedys o seksie w celu przyspieszenia porodu – poszukaj w archiwum
🙂
ewable
O tak, mi seks bardzo pomógł 🙂
Baaardzo dlugo nie współżyliśmy, dzień przed porodem doszlam do wniosku, że już można. I w efekcie wieczorem tego samego dnia dostalam skurczy i pojechaliśmy rodzić 🙂
Acha, no ale do tego jeszcze wyszorowałam piekarnik i wszystkie szafki w kuchni.
Szybciutko, szybciutko zasuwaj do łózia To samo dobro!!!! Seksik dobrze robi.
Pozdrawiam
Dzięki dziewczyny, że tak szybko odpisałyście a mi nie pozostaje nic jak wyłączyć kompa i do łóżka – jutro jak się nie odezwe to rodze a jak nie to napisze co to dało.
P. S. Forum już przejrzałam i wiem, że seks przyspiesza poród, ale chodziło mi o to czy można baraszkować jak jest już rozwarcie, dlatego zadałam to pytanie.
Pozdrawiam
Ania i ( Pawełek 25.03.2005)
Mozna, mozna 🙂
Witajcie!
Wczoraj wieczorem zastosowałam kuracje seksualną, ale nic sie nie wydarzylo – dziś powtórze do tego od rana juz spaceruje, teraz zalicze przejazdzke autem i chodzenie po supermarkecie więc trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam
Ania
U mnie pomógł jak prawie całą ciążę nic nie było, teraz druga ciaza sex regularnie cala ciążę i nic nie pomaga. Tez 7 dni pp terminie. Jutro jadę na wywołanie. Mam zamiar jeszcze pobiegać po schodach i wykorzystać męża moze cos sie poprawi 🙂 rozwarcie na 2 cm 🙂
Znasz odpowiedź na pytanie: 2,5 cm rozwarcia a seks