21 stycznia – Dzisiaj Dzie艅 Babci

Przypominam zapominalskim 馃榾

Jutro tj 22 stycznia 艣wi臋tuj膮 dziadkowie.

12 odpowiedzi na pytanie: 21 stycznia – Dzisiaj Dzie艅 Babci

1. pami臋tamy, pami臋tamy

jedna babcia ju偶 obdarowana i wyca艂owana
    jeszcze tylko 5

(a tak w praktyce to jeszcze 3 nam na dzi艣 zosta艂y bo 2 nas ola艂y juz dawno :()

i dw贸ch dziadk贸w

• U nas jest tylko jedna i mocno przeci膮偶ona ilo艣ci膮 wnucz膮t 馃榾

• ooooo, dzieki, jak nigdy, wypadlo mi z glowy!!!

• Pan w warzywniaku mi rano przypomnia艂…
          Powiedzia艂am, ze jak zobaczy tesciow膮 w okolicy to 偶eby m贸wi艂, ze nas widzia艂 jak sie pakowalismy i wyje偶dzalismy chyba na narty;)
          a powa偶nie – jestesmy chorzy, zostaje tylko telefon i to po藕nym wieczorem 偶eby dziadkom nie przysz艂y do g艂owy odwiedziny, bo w chacie tylko dziada i baby brakuje;)

• 馃槷 te偶 zapomnia艂am..

Dzi臋kowa膰 za przypomnienie.

• Pami臋tamy, pami臋tamy 馃檪
              Jedna babcia ju偶 obdarowana prezencikiem, zosta艂a jeszcze druga i prababcia. W艂a艣nie zaraz si臋 wybieramy z wizyt膮.

• A jednak przypomnienie si臋 przyda艂o! 馃榾

• pamietamy 馃檪 ja za chwile ide do przedszkola na wystepy mojego syna – bede tam w charakterze… babci
                  moi rodzice mieszkaja kilkaset kilometrow od nas /dostali kartki ladne/, niania zaniemogla /byla zaproszona na wystepy/, zas rodzice meza… – no coz, dla mnie to tylko dziadkowie formalni, wiec sie nie licza. jak makary zechce, to zlozy im zyczenia za kilka dni, jak moj maz wroci i go do nich zabierze.

• Zamieszczone przez gryzelda

a powa偶nie – jestesmy chorzy, zostaje tylko telefon i to po藕nym wieczorem

heh, to tak jak u nas. Kacper laurk臋 pi臋kn膮 wymalowa艂 ;), ale osobi艣cie nikomu nic nie wr臋czy, wi臋c b臋dzie skanowanie i mail, a babcie na Skypie zobaczy 馃槈

• Zamieszczone przez Bronia
                      heh, to tak jak u nas. Kacper laurk臋 pi臋kn膮 wymalowa艂 ;), ale osobi艣cie nikomu nic nie wr臋czy, wi臋c b臋dzie skanowanie i mail, a babcie na Skypie zobaczy 馃槈

U nas tez zeskanowane laurki poszly mailem, a babcia byla obejrzana na Skypie w ostatni weekend. 馃槈

• .. A ja ju偶 kilka dni temu kartki wys艂a艂am:)
                        Kochane Bunie i Dziadziunie:)
                        :R贸偶a::R贸偶a::R贸偶a:

• A naszej Babci padl komp… Wiec nie bylo skypa tyalko zwykly tel…
                          No i juz wiemy co babdzia chce na swoje i dziadka swieto 馃槈

Znasz odpowied藕 na pytanie: 21 stycznia – Dzisiaj Dzie艅 Babci

Dodaj komentarz

Rodzice.pl - ci膮偶a, por贸d, dziecko - poradnik dla Rodzic贸w
                          Logo