4 x oksytoxyna i żel i…..

i nic, moja żona leży na patologii w Toruniu już od 3 tygodni, dziś jest zdaje sie termin, a tu nic, mały nie chce wychodzić, bo nie; i 4x oksytocyna jak również żel z prostoglandyną nie odniosły spodziewanych skutków; a wód płodowych mało….
o cesarce lekarze nie myslą nawet; w domku wszystko czeka łącznie ze mną i psem; kiedy żona wróci? dwa tygodnie temu myślałem że za tydzień, teraz to już nie wiem
pozdrawiam

3 odpowiedzi na pytanie: 4 x oksytoxyna i żel i…..

1. Re: 4 x oksytoxyna i żel i…..

o jejku skąd ja to znam???u mnie też tak było…wszyscy wmawiali że termin może źle obliczony,że dzieciaczek wie kiedy ma przyjść na świat.. No i przyszedł na świat 9 dni po terminie w zielonych wodach płodowych… No i żałowaliśmy że nie przyspieszyliśmy decyzji lekarzy o cesarce (kopertą 🙁 ale nie zawsze tak jest może u was jeszcze nie czas

• Re: 4 x oksytoxyna i żel i…..

Brodnica pozdrawia…

Ja meczylam sie na oxy i innych srodkach 36 godzin – mam nadzieje, ze u Was z racji niewielkiej ilosci wod nie bedzie takiego czekania i predzej zrobia cc. Dodam, ze mimo tylu godzin Mati dostal 10 pkt.

• Re: 4 x oksytoxyna i żel i…..

Z powodu gestozy wywoływali, zastrzyki, dzień pod kroplówką i nic i tak przez 9 dni zanim coś ruszyło po 2 kroplówce. Też się nasłuchałam o źle wylicznym terminie. Ważne moim zdaniem jest badanie sprawdzające stan wód płodowych, chyba zwie się to amnioskopia jeśli pokręciłam z tą nazwą wybaczcie

Ewa i Przemek (15.07)

Znasz odpowiedź na pytanie: 4 x oksytoxyna i żel i…..

Dodaj komentarz

Rodzice.pl - ciąża, poród, dziecko - poradnik dla Rodziców
        Logo