5 CYKL PRÓB

HEJ! JESTEM PIERWSZY RAZ NA FORUM I OD DAWNA ŚLEDZE WASZE PRÓBY. MYŚLAŁAM, ŻE MOJE NIE BĘDĄ TRWAŁY TAK DLUGO. NIESTETY 27 D. C. I UCZUCIE NADCHODZĄCEJ MAŁPY. JESTEM NIESZCZĘŚLIWA

MONIA

6 odpowiedzi na pytanie: 5 CYKL PRÓB

1. Re: 5 CYKL PRÓB

Nie martw sie…ja tez mam teraz malpe…choc staram sie dopiero 1 cykl. Razem bedzie razniej i na pewno niedlugo sie uda. A u lekarza bylas? Wszystko ok z Toba i Twoim facetem?

• Re: 5 CYKL PRÓB

Nie byłam u lekarza, bo liczę że uda mi się bez niego

MONIA

A mialas jakies problemy z okresem, owulacja etc? Czy cykle zawsze regularne jak w zegarku? Ja to juz bym poszla sprawdzic, czy wszystko ok. Tak na wszelki…bo zeby sie potem nie okazalo, ze mozna bylo dzialac a nie czekac. Chyba, ze wszystko u Ciebie ok.

wiem, że jest Ci bardzo przykro, sama trafiłam tutaj będąc w paskudnym dołku, zdaje sobie sprawę, żadne słowa nie pomogą ale wiedz, że myślami jestem z Tobą i wszelkimi znanymi mi sposobami “czaruję “aby Ci się udało. Pomyśl takie mamy piękne lato – wszystko się może zdarzyć
          Pozrowienia od Ewike

Witaj! Powodzenia.

agapa
            [Zobacz stronę]

Witam i nie doluj sie sa tu laski,ktore o wiele dluzej sie staraja i nie panikuja:)Zycze szybkiego zaciazania

Znasz odpowiedź na pytanie: 5 CYKL PRÓB

Dodaj komentarz

Rodzice.pl - ciąża, poród, dziecko - poradnik dla Rodziców
              Logo