60-ta rocznica slubu

Dziewczynki pomocy!
Dziadkowie męża robia przyjecie z okazji swojej 60-tej rocznicy ślubu. No i mam problem z prezentem… Może podsuniecie jakies pomysły? Przydałyby sie jeszcze jakies zyczenia na taką okazję, moze wiersz. Moze coś macie w swoich bogatych zasobach?

Monika i Iza 2 latka i 2 miechy!

7 odpowiedzi na pytanie: 60-ta rocznica slubu

1. Re: 60-ta rocznica slubu

Od razu piszę, że pomysłu raczej mi brak, ale chcę powiedzieć, że CUDOWNA rocznica Pięknie, tyle lat razem…

A prezent ciężko kupić takim osobom, bo na pewno wszystko mają, może komplet do kawy dla 2 osób z namalowaną cyfrą 60, albo wazon z taką samą grawerką czy malunkiem…

PS: W mojej rodzinie, babci brat dożył 66 rocznicy ślubu

• Re: 60-ta rocznica slubu

Naprawdę piekna rocznica zeby my młodzi takich dozywali a teraz młodzi 3 lata po ślubie i rozwód 🙁

Moi dziadkowie 60 rocznicę mieli w kwietniu. Pojechaliśmy z tortem. Nic innego nie wymyśliłam. Ale najlepszy był tekst Dziadka: “a co to za uroczystość? to święto jakieś, że ja 60 lat z babką siedzę”. Na szczęście Babcia tego żartu nie słyszała.
        A swoją drogą… chciałabym z moim M. takiego dnia doczekać…

Pozdrawiam

ELA

Nie chce, zebys to odebrala jako reklame… naprawde mysle, ze to db prezent – mam na mysli ich wspolny portret. Jakbys chciala – a nie znasz nikogo, kto takowe robi – to moge polecic swojego meza. Robi piekne portrety – moze Ci wyslac kilka probek mailem – a jemu wystarcza zdjecia.

Mateusz 08.05.2005

Niestety nie dysponuję zdjeciami dziadków męża

No własnie… tez bym tak chciała

To moze im zrobic np. piekne zdjecie calej Waszej rodzinki do powieszenia w ramce? Albo wykonac (narysowac zamiast laurki?) jakies fajne pomyslowe drzewko genealogiczne z nimi na szczycie?
                PS: A zdjecie zrobcie dziadkom koniecznie tak czy siak – dla meza – ja mam tylko 2 zdjecia mojej babci, ktora zmarla pare lat temu i bardzo zaluje, ze tak malo…

Mateusz 08.05.2005

Znasz odpowiedź na pytanie: 60-ta rocznica slubu

Dodaj komentarz

Rodzice.pl - ciąża, poród, dziecko - poradnik dla Rodziców
                Logo