No i stalo sie Łukasz skonczyl dzis w nocy o godz 2.05 7 miesiecy. Nie bede rozpisywala sie co umie bo napisalam to juz wczoraj w poscie Carmy: Może jednak lubi ćwiczyć…?
Dodam, ze z powodu swoich nowych zdolnosci nie ma czasu jesc ani spac. W dzien zasypia przy jedzonku lyzeczka jesli juz uda sie go usadowic, ale oczywiscie na chwile. Lub w trakcie zabawy po prostu pada. Jak przesypial cale noce to teraz budzi sie na jedzonko (gdy ciemno wtedy je i spi jednoczesnie oczywiscie cycka), ale gdy obudzi sie gdy jasno juz chce sie bawic, gdzie tam spac. Raczkowanie jest przeciez takie fajne. Moj maz smieje sie ze Łukasz robi z nami wyscigi. Chce do kuchni a ja mu nie pozwalam, poniewaz nie chce zeby chodzil po zimnych plytkach, gdy dojdzie zabieram go jak najdalej od kuchni i kiedy ja tam ide on niewiele pozniej jest tam za mna (wten sposob wszystkie obowiazki kuchenne sie strasznie przeciagaja) a ile przy tym sie nasmieje!!!!!
Niech nie zmyli Was jego pelna buzka (wszystkich myli i mowia jaki?????). Z niego robi sie wyscigowka. Jest dlugi ponad 74 cm i szczuplutki – zastanawiam sie czy przekroczyl jakos troszke bardziej to 8 kg – nie ma czasu przytyc. Wszystko co zje spala. Tylko wlasnie ma pelna buzie, zreszta tak sie juz urodzil z fafloczkami a reszta szczuplutka. Ale ja go naprawde nie glodze je tyle ile chce. Nie bede mu przeciez wpychac na sile. Z momentu polozenia mi go na brzuszku te 7 miesiecy temu, najbardziej pamietam te jego fafloczki i trzesaca sie brodke.
Zaczyna tez juz gaworzyc troszke porzadniej. Z mowieniem chyba bedzie spozniony moze jakies 1,5-2 miesiace. To prawdopodobnie z powodu jezyczka, ktory na szczescie po cwiczonkach juz chowa.
No i tak znowu sie rozpisalam.
Dziewczyny zastanawiam sie kiedy mnie w koncu ochrzanicie za te dlugie posty, no i co kiedy?
wszystkich
Renata z Łukaszem (ur. 09-10-02)
Strona 2 odpowiedzi na pytanie: 7 miesięcy
Re: 7 miesięcy
wszystkiego najleprzego Łukaszku,niech Ci dobrze ida dalsze poczynania ;-)))))))))))))
A’propos -jestes odemnie starszy rowno o miesiac,bo dzis koncze pol roczku ;-))))))
NATAla i KAPEREK (6 miesiecy !!!)
Znasz odpowiedź na pytanie: 7 miesięcy