Adresy klinik i ich opinie

@ Centrum Leczenia Niepłodności „Ab-Ovo”

Adres: ul. Bociania 6
20-542 Lublin
Telefon: (81) 527 71 36 , 527 71 37
Fax: (81) 527 71 36
E-mail: [email][email protected][/email]

Rejestracja wizyt i informacja od poniedziałku do piątku w godzinach od 11:00 do 19:00

@ Centrum Leczenia Niepłodności „Vital Medica”

Adres: ul. Kopanina 13
60-649 Poznań
Telefon: (61) 830-93-46
Fax: (61) 830-93-49
E-mail: [email][email protected][/email]

@ Centrum Leczenia Niepłodności Ferti-Med – Bielsko-Biała

Adres: Plac Wolności 10 III piętro
43-300 Bielsko-Biała
Telefon: 0 665 920 315
E-mail: [email][email protected][/email]

Diagnostyka i leczenie chorob niepłodności w ścisłej kooperacji z niemieckim Centrum Ferti-Med Bochum

@ Centrum Leczenia Niepłodności i Diagnostyki Prenatalnej PROVITA

Adres: Żelazna 1
40-851 Katowice
Telefon: (32) 359 09 27
Fax: (32) 359 09 27
E-mail: [email][email protected][/email]

@ Centrum Leczenia Niepłodności Małżeńskiej „Kriobank”

Adres: ul. Stołeczna 11
15-879 Białystok
Telefon: (85) 744-13-78 , 742-10-56
Fax: (85) 744-13-78
E-mail: [email][email protected][/email]

@ Centrum położniczo-ginekologiczne BOCIAN

Adres: Akademicka 26
15-267 Białystok
Telefon: (85)744-77-00 602 636 656
Kierownik: dr n med.G.Mrugacz, mgr P.Pietrewicz
[email][email protected][/email]

@ Centum Ginekologiczno-Położnicze

Adres: ul. Waleniowa 24
Bydgoszcz
Telefon: (52) 34 90 645 , 34 90 630

@ Dolnośląskie Centrum Ginekologiczne

Adres: Krynicka 22/1a
50-555 Wrocław
Telefon: 071 336 01 37

@ dr Wojciech Gontarek – diagnostyka i leczenie niepłodności

Adres: Odolanowska 40/44
91-012 Łódź Telefon: (42) 6530916
Fax: (42) 6530916
[email][email protected][/email]

diagnostyka i leczenie niepłodności , badania hormonalne, badanie nasienia, oznaczanie ASA, badanie na obecnośc Chlamydiia trachomatis, USG , techniki wspomaganego rozrodu.

@ FCH Fertility Center Hamburg

Adres: Speersort 4
20095 Hamburg
Telefon: 0049-40-30804400
[email][email protected][/email]

@ Fertility Center Berlin
(Berlińskie Centrum Leczenia Niepłodności)

Adres: Spandauer Damm 130
14050 Berlin
Telefon: +49 (30) 3035-49 37
[email][email protected][/email]

Latwy dojazd z autostrady i dworca Berlin Zoo; Pomoc polskiej psycholog

@ FERTILITY CLINIC
Polsko-Amerykańska Klinika Płodności i Chorób Kobiecych

Adres: Pl. Szczepański 3
31-001 Kraków
Telefon: (12) 422 57 74 , 422 56 84
Fax: (12) 422 56 84

@ Gabinet Lekarski ANTRUM Stanisław Horák Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Adres: ul. Łużycka 64
41-902 Bytom Telefon: (32) 281 44 02
[email][email protected][/email]

@ Klinika Leczenia Niepłodności Gameta Szpital Łódź

Adres: Ul. Rudzka 34/36
95-030 Rzgów Telefon: (42) 645 77 77
Fax: (42) 645 76 00

@ Centrum Zdrowia Gameta Gdynia
ul. Derdowskiego 7
81-369 Gdynia
tel.: /+48/ 058 664 25 25,
fax: /+48/ 058 664 25 26

@ Centrum Zdrowia Gameta Kielce
ul. Kościuszki 11
25-310 Kielce
tel.: /+48/ 041 369 55 55,
tel.: /+48/ 041 369 55 50,
fax: /+48/ 041 344 49 33

@ Klinika Leczenia Niepłodności Gameta Szpital
Ul. Rudzka 34/36
95-030 Rzgów

@ Gemeinschaftpraxis NOVUM
Adres: Akazienallee 8-12
45127 Essen (Niemcy) Telefon: 0201 294 290
Fax: 02012942914
[email][email protected][/email]

@ GMW EMBRIO

Adres: 1 Maja 9/46-47
45-068 Opole Telefon: (77) 4538166
Fax: (77) 4538166
[email][email protected][/email]

Inne informacje: diagnostyka i leczenie niepłodności, badanie nasienia, USG, kolposkopia, histeroskopia, kriokonserwacja nasienia i zarodków, techniki wspomaganego rozrodu IUI, AID, AIH, zapłodnienia pozaustrojowe ICSI,

@ GRAVIDA-Ośrodek Diagnostyki i Leczenia Niepłodności

Adres: ul.Jasna 6a
09-400 Płock Telefon: (24) 266 89 42 , 506 143 643
[email][email protected][/email]

@ GYNEMED

Adres: Szczanieckiej 6
Łódź Telefon: (0-42) 645 92 75

@ II Katedra i Klinika Ginekologii Operacyjnej Akademii Medycznej

Adres: Jaczewskiego 8
20-954 Lublin
@ INVIMED P – Europejskie Centrum Macierzyństwa

Adres: ul. Szelągowska 29/4
61-626 Poznań
Telefon: (61) 826 70 40 , 826 70 44
Fax: (61) 82-68-392
[email][email protected][/email]

Inne informacje: Kompleksowa diagnostyka i leczenie niepłodności. Badania prenatalne.

@ InviMed W – Europejskie Centrum Macierzyństwa

Adres: Bulwar Ikara 16
Wrocław Telefon: (071) 79 50 600 , 79 50 888
[email][email protected][/email]

@ InviMed
Europejskie Centrum Macierzyństwa

Adres: ul. Rakowiecka 36
02-532 Warszawa
Telefon: (22) 606 37 00
Fax: (22) 646 68 74
[email][email protected][/email]

@ Katedra i Oddział Kliniczny Położnictwa i Ginekologii

Adres: Batorego 15
41-902 Bytom
Telefon: (0-32) 786 15 36
Fax: (032) 786 16 47
[email][email protected][/email]

@ Katedra Położnictwa i Chorób Kobiecych AM w Bydgoszczy

Adres: ul. Ujejskiego 75
85-168 Bydgoszcz
Telefon: (52) 371 26 36

@ Klinika Ginekologiczno – Położnicza GERMEN Adres: ul. Janowskiego 13
02-784 Warszawa
Telefon: (22) 644 16 00
Fax: (22) 644 16 00
[email][email protected][/email]

@ Klinika Ginekologii AM w Białymstoku

Adres: ul. Marii Skłodowskiej-Curie 24a
15-276 Białystok
Telefon: (85) 746-83-47

@ Klinika Ginekologii i Położnictwa Samodzielnego Publicznego Szpitala Klinicznego nr 1

Adres: ul. Unii Lubelskiej 1
17-252 Szczecin Telefon: (91) 487 37 55 , 487 60 51

@ Klinika IVF

Adres: al. 29 Listopada 178A
31-236 Kraków
Telefon: (012) 665 37 77
Fax: (012) 665 37 90
[email][email protected][/email]

Inne informacje: Klinika oferuje leczenie niepłodności metodą zapłodnienia pozaustrojowego w pełnym zakresie włączając w to: cIVF, ICSI, AH, PESA, TESE, AIH, AID, bank nasienia (dawcy przebadani w kierunku mukowiscydozy), mrożenie zarodków i nasienia. W przygotowaniu preimplantacyjna diagnostyka genetyczna.

@ Klinika Leczenia Niepłodności NOVOMEDICA

Adres: ul. Ks. N. Bończyka 34
Mysłowice
Telefon: (32) 316 37 71 , (604) 952 503
[email][email protected][/email]

@ Klinika Niepłodności i Endokrynologii Rozrodu Katedry Ginekologii i Położnictwa Ginekologicznego – Położniczego Szpitala Klinicznego

Adres: ul. Polna 33
60-535 Poznań
Telefon: (61) 841 94 12

@ Klinika Rozrodczości i Andrologii AM w Lublinie

Adres: Staszica 16
20-081 Lublin Telefon: (081) 534-97-58

@ klinika Rozrodczości i Położnictwa AM we Wrocławiu

Adres: Dyrekcyjna 5/7
50-528 Wrocław
Telefon: 071 33 44 118

@ Klinika Rozrodczości Instytutu Centrum Zdrowia Matki Polki

Adres: ul. Rzgowska 281/289
93-338 Łódź Telefon: (42) 271 14 11 , 271 12 22
[email][email protected][/email]

@ MEDGYN

Adres: Dąbrowskiego 20
Białystok
Telefon: (85) 652 20 25
[email][email protected][/email]


@ Medicor Klinika macierzyństwa w Rzeszowie

Adres: Jabłońskiego 2/4
35-068 Rzeszów
Telefon: 17/ 852-61-58
Fax: 17/ 857-58-32
[email][email protected][/email]

klinika wykonuje wszystkie badania na miejscu

@ NZOZ „Salve”

Adres: ul. Andrzeja Struga 3
90-420 Łódź Telefon: (42) 6335661 , (42)6337801


@ NZOZ INVICTA
Klinika Wspomaganego Rozrodu
Adres: ul. Rajska 10 ( budynek Centrum Handlowego Madison Park)
80-850 Gdańsk Telefon: (58) 763 52 60
[email][email protected][/email]

Inne informacje: dr Liss 600 430 808
dr. Śliwiński 602 466 270
adres. e-mail: [email][email protected][/email]

@ NZOZ Mediconcept

Adres: ul. Krzycka 94
53-020 Wrocław
Telefon: (071) 33-99-036
Fax: (071) 33-99-036
[email][email protected][/email]

@ Ośrodek andrologii Klinicznej Wojsk.Inst.Med.

Adres: ul. Koszykowa 78
00-909 Warszawa
Telefon: 684-56-45

@ Ośrodek Diagnostyki i Leczenia Niepłodności „Macierzyństwo” Sp. z o.o. Adres: Białoprądnicka 8
30-221 Kraków
Telefon: 012 415 88 00
Fax: 012 415 88 22
[email][email protected][/email]

Inne informacje: Ośrodek prowadzi własny bank nasienia.
Posiada własny szpital ginekologiczno-położniczy z pełnym zapleczem zabiegowym, operacyjnym i laboratoryjnym.
Współpracuje z: Ośrodekiem Psychoterapii i Psychosomatyki (ukierunkowanym na kobiety leczące się z powodu niepłodności, placówkami zagranicznymi (USA) oraz Europejskim Bankiem Krwi Pępowinowej, którego rodowód wywodzi się z Ośrodka.

@ Ośrodek Diagnostyki i Leczenia Niepłodności „MedART” Sp. z o.o.

Adres: Słowiańska
61-664 Poznań
Telefon: (0-61) 820-30-51

@ Ośrodek Leczenia Niepłodności
Klinika Położnictwa i Ginekologii AM w Warszawie

Adres: Pl. Starynkiewicza 1/3
02-015 Warszawa Telefon: (22) 502 14 30
Fax: (22) 502 14 30
[email][email protected][/email]

@ OVUM
Adres: Staszica 14
20-081 Lublin
Telefon: (0-81)5344832
[email][email protected][/email]

@ Polmed

Adres: ul.Partynicka 45
53-031 Wrocław Telefon: 71 339 83 62
Fax: 71 339 83 62
[email][email protected][/email]

@ Poradnia Leczenia Niepłodności przy Szpitalu Specjalistycznym nr 2

Adres: ul. Batorego 15
41-902 Bytom
Telefon: (32) 281 71 06 , 281 00 21 do24

@ Poradnia Przyszpitalna Leczenia Rozrodczości i Niepłodności

Adres: powstania Styczniowego 1
81-519 Gdynia
Telefon: 69-98-295
W poradni diagnozuje się przyczyny niepłodności. Wszytkie badania profilaktyczne są refundowane przez NFZ

@ Praxis für Kinderwunschbehandlung

Adres: Nürnberger Str. 35
D91052 Erlangen, Niemcy
Telefon: +49 9131 89 52 0
Fax: +49 91320 54 10
[email][email protected][/email]

Badanie przyczyn, obserwacja cyklu, spermiogram, inseminacja, IVF, ICSI, AH, mrożenie zarodków, poradnia psychologiczna.

@ PRO VIVO

Adres: Jutrzenki 10/6a
20-538 Lublin Telefon: (081) 5277285

@ Prywatna Klinika Położniczo-Ginekologiczna

Adres: Parkowa 6
15-224 Białystok Telefon: 085-732-20-22
[email][email protected][/email]

@ Prywatna Praktyka Ginekologiczna

Adres: Rynek Kościuszki 13/13
15-276 Białystok
Telefon: 85-742-45-66
prof. Sławomir Wołczyński

@ Prywatna Przychodnia Leczenia Niepłodności NOVUM

Adres: ul. Bociania 13
Warszawa Telefon: (22) 899-33-22 , (22) 899-33-30
[email][email protected][/email]

@ Przychodnia Ginekologiczna ARKA

Adres: ul. Królowej Jadwigi 15
Kraków
Telefon: (12) 427 20 20 , (502) 509 560

@ Przychodnia Leczenia Niepłodności przy Szpitalu Bielańskim w Warszawie

Adres: Cegłowska 80
01-809 Warszawa
Telefon: (0-22) 569-03-82

Przychodnia nie realizuje programu IVF

@ Rush University Medical Center

Adres: 1725 West Harrison , suite 408 East
60612 Chicago
Telefon: 312-997-2229
Fax: 312-997-2354

@ Sanatorium REPROMEDA

Adres: Vinicni 235
615 00 BRNO
Telefon: +420-53303060351
Fax: +420-533306350
[email][email protected][/email]

@ VitroLive

Adres: Kasprzaka 2/a
70-074 Szczecin
Telefon: O91 4864345 lub 691776305
[email][email protected][/email]

Oferujemy pełny zakres konsultacji, metod leczenia i laboratoryjnych badań diagnostycznych. Stosujemy wszystkie metody leczenia niepłodności.

Zachęcam wszystkich do umieszczania swoich opinii na temat klinik leczenia niepłodności.

Strona 2 odpowiedzi na pytanie: Adresy klinik i ich opinie

lillak Dodane ponad rok temu,

Czy któraś z Was leczy się w Polmedzie – Wrocław?
Chciałabym poznać jakieś opinie na temat ich skuteczności, leczę się tam od jakiegoś czasu i jestem po pierwszej inseminacji u nich.
Mam dość mieszane uczucia w stosunku do jednego z lekarzy.
Pozdrawiam

vikido Dodane ponad rok temu,

Macierzynstwo w Krakowie

Strasznie dużo tych klinik. Nawet nie wiedziałam ze tyle jest mimo że mam duże doświadczenie w zmienianiu miejsca gdzie się lecze. Na razie jestem w Macierzyństwie i jestem zadowolona. Moja koleżanka mi polecila mi ta klinike bo podobno są najlepsi w tych trudnych przypadkach a moj niestety do takich nalezy. Jej się tam udało, mam nadzieje ze zemna bedzie podobnie.

bryndzia Dodane ponad rok temu,

A dlugo sie tam juz leczysz? tj mialam na mysli, czy bylas juz na kilku wizytach i mozesz mi polecic jakiegos dobrego lekarza albo cus?;)

ola87r Dodane ponad rok temu,

Ja moge CI polecic Invi-Med, lekarza juz nie pamietam

vikido Dodane ponad rok temu,

Zamieszczone przez bryndzia:A dlugo sie tam juz leczysz? tj mialam na mysli, czy bylas juz na kilku wizytach i mozesz mi polecic jakiegos dobrego lekarza albo cus?;)

Tak jestem już po kilku wizytach i mogę polecić ci dr Szlachcica. Doktor ma fajne podejscie do pacjenta, wszystko dokąłdnie tłumaczy, analizuje wszystkie opcje i jest bardzo drobiazgowy.

kalinamalina Dodane ponad rok temu,

dr mirocki

Ja sie leczylam u mirockiego w macierzynstwie. Trafilam tam zupelnie pzrez przypadek i szczerze bylam dosc sceptycznie nastawiona, bo wczesniej mialam juz dwa in vitro i chcialam po prostu isc gdzie indziej… bylam juz tym jednak zmeczona i chyba powoli tracilam nadzieje. tak czy siak maz namowil mnie,zebysmy poszli gdzie indziej i ta klinikepolecil mu jakis znajomy z pracy. musze przyznac,ze juz po pierwszej wizycie bylam zaskoczona!bardzo milo, profesjonalne podejscie do lkienta, pan dr bardzo fajny. naprawde nie moge zlego slowa powiedziec.u nich mialam 2 in vitro. tylko dwa bo drugie zakonczylo sie ciaza;))))

laurka Dodane ponad rok temu,

Ferti-Med Bielsko-Biała

jestem po wizycie w pseudo-klinice Ferti-Med w Bielsku-Białej i chciałam podzielić się wrażeniami.
jeżeli ktoś szuka diagnostyki i chciałby się leczyć (stymulacja cyklu, przyglądnięcie się hormonom), to jest to stanowczo zły adres. pani doktor (jedyna w tym miejscu) zajmuje się jedynie inseminacją i in vitro. ponieważ chciałam jeszcze popróbować w miarę naturalnie, to usłyszałam, że ona się tym nie zajmuje. „pocieszyła” mnie, że w każdym cyklu mam 8% szans na ciążę (przy iui niby „aż” dwa razy tyle). nie podjęła tematu czy tą iui można powtórzyć w tym samym cyklu na pękniętym pęcherzyku (robią na niepękniętym).

zrobiła mi usg i wpierała, że mam w jajniku pęcherzyk (mierzę tempkę i wiem, że jestem po owulce!!!). po czym wzięła wziernik i stwierdziła, że rzeczywiście pęcherzyk to nie jest, a raczej ciałko żółte :Hmmm…:
no cóż, nie nazwałabym tego miejsca kliniką leczenia niepłodności, a raczej „zabiegownią”. fajnie jak para jest na to nastawiona, gorzej jak szuka diagnostyki i leczenia innego niż zabiegami.

nie sprawdzałam statystyk, ale nawet jakbym była zdecydowana na inseminację, to pojechałabym do Katowic, gdzie można rzeczowo porozmawiać i mieć zaufanie do lekarza.

paszulka Dodane ponad rok temu,

To o jakim zabiegu mówił pierwszy lekarz? IUI nazywasz zabiegiem?

ola87r Dodane ponad rok temu,

moze imsi? slyszalam ze w invi medzie to teraz robia

marta81tt Dodane ponad rok temu,

fakt

a to fakt imsi w Invi ma sens

marta241 Dodane ponad rok temu,

Ja na temat tej kliniki Akademii Medycznej we Wrocławiu ul Dyrekcyjna, mogę powiedzieć wiele…byłam w niej nie raz, w pierwszej ciąży leżałam tam ponad 3 tygodnie w drugiej zgłaszałam się na usg genetyczne 4 razy a teraz w ciąży 4…cóż opis jest tutaj…
[Zobacz stronę]

angel123 Dodane ponad rok temu,

A czy słyszeliście o NAPROTECHNOLOGII ???

barbera Dodane ponad rok temu,

właśnie kupiłam nową Claudię i jest opisana ta ściema naprotechnologia i się akwizytorze nie kłuć bo jak ma mi to pomóc jak u mnie jest wszystko ok a mój mąż ma obniżone parametry nasienia i jak niby to ma zastąpić in vitro ? pytam się ? cholerne mohery !

leeloo Dodane ponad rok temu,

Czy ktoras z Was ma jakies doswiadczenia z INVIMEDEM Wroclawskim, albo jakas inna wroclawska klinika?
(dziekuje z gory)

barbera Dodane ponad rok temu,

Lee_Loo ja mam małe, ale mam. W Invimedzie byłam jakieś trzy lata temu, ale nie zrobili na mnie dobrego wrażenia. Teraz podchodzimy do in vitro w Polmedzie, mają lepsze wyniki (jeżeli chodzi o in vitro ) i nie naciągają na zbędne wizyty. Na wstępie tyle mogę ci napisać jak masz jeszcze jakieś pytania to z chęcią odpowiem. :Hyhy:

leeloo Dodane ponad rok temu,

Zamieszczone przez barbera:Lee_Loo ja mam małe, ale mam. W Invimedzie byłam jakieś trzy lata temu, ale nie zrobili na mnie dobrego wrażenia. Teraz podchodzimy do in vitro w Polmedzie, mają lepsze wyniki (jeżeli chodzi o in vitro ) i nie naciągają na zbędne wizyty. Na wstępie tyle mogę ci napisać jak masz jeszcze jakieś pytania to z chęcią odpowiem. :Hyhy:

wlasnei skakalam wczoraj na ich stronce tez, przyznam ze wzbudzili moje zaufanie:)

jestem jeszcze kompletnie zielona w kwestii in vitro…

ale powiedz prosze co myslisz o moim pomysle…

za 3 tygodnie wybieramy sie spontanicznie do Londynu i leciemy na 24h do Wro…
pomyslalam ze wlasnie wtedy moze warto wstapic do kliniki i zostawic chlopaki, niech czekaja na mnie- jak dolece w czerwcu…

ewentualne wyniki moglby moj M zrobic tutaj….

czy to chory pomysl?
(do wrzesnia nie ma szans na wyrwanie sie do Polandosku) a ja juz w wakacje moglabym podejsc do procedury!?

czy to realne?

barbera Dodane ponad rok temu,

nie umiem odpowiedzieć ci na to pytanie, najlepiej jakbyś zadzwoniła do nich +48 71 339 83 62 albo dodatkowo opisała w mailu o co ci chodzi, ale przed samą procedurą musisz mieć monitoring więc ty sama musiałabyś pewnie być przynajmniej przez ostatnie dwa tygodnie przed punkcją.

madziorex Dodane ponad rok temu,

A ja nie jestem pewna, czy aż tyle czasu wcześniej. Ja się teraz informuję do podejścia za granicą to monitoring zawsze piszą, że można robić u siebie, a być trzeba na wstępnej wizycie z badaniami i potem na pukcji i transferze (gdzieś tydzień).

Jak najbardziej można mrożone maluchy zostawić.

barbera Dodane ponad rok temu,

madziorex lee_loo chodziło o tą konkretną klinikę i nie wiem jakie tam są zasady ,więc lepiej samemu zadzwonić i się zorientować

leeloo Dodane ponad rok temu,

Zamieszczone przez barbera:nie umiem odpowiedzieć ci na to pytanie, najlepiej jakbyś zadzwoniła do nich +48 71 339 83 62 albo dodatkowo opisała w mailu o co ci chodzi, ale przed samą procedurą musisz mieć monitoring więc ty sama musiałabyś pewnie być przynajmniej przez ostatnie dwa tygodnie przed punkcją.

wlasnie skontaktowalam sie z lekarzem…

Ja moge leciec i na 3 miesiace … problem polegal na moim M…
wiec moze to nie jest taki zly i nieralny pomysl….

barbera Dodane ponad rok temu,

Lee_Loo dzwoniłaś do Polmedu ?

leeloo Dodane ponad rok temu,

Zamieszczone przez barbera:Lee_Loo dzwoniłaś do Polmedu ?

za 10 minut dzwonie do invimedu, otwieraja o 7:30:)
do Polmedu zadzwoni moja mama… ja nie dotrwam dzis do polnocy…

uwazasz ze Polmed godniejszy zaufania??

barbera Dodane ponad rok temu,

nie wiem czy godniejszy zaufania, ale ja akurat tam podchodzę i też miałam do wyboru te dwie kliniki. W Invimedzie byłam na pierwszej wizycie i nie byłam zachwycona tym co usłyszałam i tam też więcej wizyt jest przed podejściem a do tego godziny przyjmowania mi np. nie odpowiadały a w Polmedzie mogę się zgłosić od rana do wieczora. Wybór należy do ciebie :Cwaniak:

leeloo Dodane ponad rok temu,

Zamieszczone przez barbera:Lee_Loo ja mam małe, ale mam. W Invimedzie byłam jakieś trzy lata temu, ale nie zrobili na mnie dobrego wrażenia. Teraz podchodzimy do in vitro w Polmedzie, mają lepsze wyniki (jeżeli chodzi o in vitro ) i nie naciągają na zbędne wizyty. Na wstępie tyle mogę ci napisać jak masz jeszcze jakieś pytania to z chęcią odpowiem. :Hyhy:

Zamieszczone przez barbera:nie wiem czy godniejszy zaufania, ale ja akurat tam podchodzę i też miałam do wyboru te dwie kliniki. W Invimedzie byłam na pierwszej wizycie i nie byłam zachwycona tym co usłyszałam i tam też więcej wizyt jest przed podejściem a do tego godziny przyjmowania mi np. nie odpowiadały a w Polmedzie mogę się zgłosić od rana do wieczora. Wybór należy do ciebie :Cwaniak:

jestem jzu w kontakcie z dr. Gizlerem… i przyznam ze jak na razie jestem bardzo zadowolna… mam wizyte za 3 tygodnie… 🙂

w polmedzie troche nie do konca podoba mi sie to ze szefem , lekarzem prowadzacym i embriologiem jest jedna osoba:(…

moj szosty zmysl jakos kieruje mnie w strone invimedu…:)

a po mojej tutejsej, ostatniej wizycie nie moze byc gorzej!
bylam u mega specjalisty,bardzo szanowanego w dziedzinie nieplodnosci! ale takieg gbura, ze pierwszy raz poryczalam sie na wizycie lekarskiej! takze teraz moze byc tylko lepiej!

ale dziekuje Ci moja droga:) zobaczymy juz niebaem co z tego bedzie:)

barbera Dodane ponad rok temu,

Lee_Loo najlepiej kierować się instynktem i jak tak czujesz to pewnie najlepszy wybór :Kciuki:

leeloo Dodane ponad rok temu,

Zamieszczone przez barbera:Lee_Loo najlepiej kierować się instynktem i jak tak czujesz to pewnie najlepszy wybór :Kciuki:

mam taka nadzieje:)

trzymam kciukaski za Twoje:)

figa-78 Dodane ponad rok temu,

Witam serdecznie, jestem tu pierwszy raz.
Chciałam zapytac, czy ktoś leczył się w GMW Embrio z Opola?
Albo czy ktoś słyszał oinie o nich.
Z góry dziękuje i pozdrawiam

paulina22 Dodane ponad rok temu,

wiatam chciałam sie zapytać czy ktos sie leczy w skarzysku u dor raczka

weronika-mm Dodane ponad rok temu,

Witam jestem tu pierwszy raz. I dopiero rozpoczynam swoje leczenie. Umówiłam się XXX. Z polecenia koleżanki. Z tego co się zdążyłam dowiedzieć to sa tam bardzo dobrzy lekarze. Pierwszy kontakt tez ok. Mnie zalezy na tym, żeby mieli dobre podejście do pacjenta i duża dozę empatii. Jesli macie jakies informacje na ich temat to bardzo proszę
[edytowane Madziorex – nieopłacona reklama, użytkownik z niskim dorobkiem]

elelka82 Dodane ponad rok temu,

Witam! Ja wam z kolei polecam XXX w ZZZ. Niedawno zdecydowałam się leczyć u nich i jestem pozytywnie zaskoczona. Raczej nie jestem przyzwyczajona do miłej „obsługi” w szpitalach czy przychodniach, ale tym razem nie mam do czego się przyczepić. Mam nadzieję, że mi pomogą, tak jak mojej kumpeli, która też przez kilka lat nie mogła zajść w ciążę, a teraz spaceruje z brzuszkiem;).
[edytowane Madziorex – nieopłacona reklama, użytkownik z niskim dorobkiem]

weronika-mm Dodane ponad rok temu,

Dla mnie właśnie najmilszym zaskoczeniem w xxx było przemiłe podejście do pacjentki całego personelu.

[edytowane Madziorex – nieopłacona reklama, użytkownik z niskim dorobkiem]

elelka82 Dodane ponad rok temu,

Przyznam, że coraz mocniej wierzę, że w XXX mogą mi pomóc. Chętnie opisałabym wam moją wizytę tam, ale nie znam się na tym całym lekarskim żargonie. Najważniejsze, że znowu mam nadzieję na dzidziusia;).

[edytowane Madziorex – nieopłacona reklama, użytkownik z niskim dorobkiem]

elelka82 Dodane ponad rok temu,

A powiedzcie mi, do którego lekarza chodzicie w XXX? Ja akurat trafiłam do dr YYY i jestem pod wrażeniem. Pozytywnym oczywiście;). Polecano mi też dr ZZZ.
[edytowane Madziorex – nieopłacona reklama, użytkownik z niskim dorobkiem]

weronika-mm Dodane ponad rok temu,

Cieszę się, że masz wiarę ja też miałam okres totalnego załamania ale udało mi się trafić na ludzi w macierzyństwie którzy znowu ją we mnie zaszczepili. I o to właśnie chodzi. Dobrze, że sa takie kliniki. Pozdrawiam i życzę sukcesów

elelka82 Dodane ponad rok temu,

Nie mogę się załamać. Chociaż przyznaję, że były chwile, kiedy było ciężko. Ale w klinice wszystko mi wyjaśnili i teraz jestem spokojniejsza. W każdym razie cieszę się, że zdecydowałam się tam pójść. Może wreszcie wszystko będzie ok;).

martaomej Dodane ponad rok temu,

a dr Swidrak?

weronika-mm Dodane ponad rok temu,

najważniejsze to trafić na ludzi którzy tchną w nas nadzieję:)

mdf3 Dodane ponad rok temu,

Serwis cenylekow.com.pl oferuje bezpłatne porady eksperta ds. niepłodności Wojciecha Gontarka – zajrzyj i dowiedz się jak zadać pytanie.

ludwiczka Dodane ponad rok temu,

Ja byłam u doktora [wyedytowano] – polecam

wiki-miki Dodane ponad rok temu,

powiem wam, ze ja juz chyb ta nadzieje trace. czytam rozne fora, rozne artykuly i czasem wydaje mi sie, ze nic straconego, a czasem nie mam juz nadziei, ze sie cos zmieni. juz 2 razy zmienialam klinike, od ponad 3 lat staram sie o dziecko. myslicie,ze sa jeszcze jakies szanse na to,zebym zostala mama?…

Znasz odpowiedź na pytanie: Adresy klinik i ich opinie?

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Leczenie niepłodności
Ranking Reaktywacja
[IMG]http://images48.fotosik.pl/3/dbeca17624d91d16.jpg[/IMG] A oto nasze Weterankowe Ciężaróweczki: [CENTER][IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:J0_eUBd-1Qs6aM:http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_175/we_dwoje_1_2264.jpg[/IMg][/CENTER] [B]Samanta[/B] - tp. 28.11.2008 - po 6 latach, 4 ICSI Novum (Warszawa) [IMG]http://bd.lilypie.com/XiP5p2/.png[/IMG] [B]Anius79 [/B]- tp. 29.11.2008 - naturalsik po 2 latach [IMG]http://bd.lilypie.com/BOnQp2.png?r=50b9d63[/IMG] [B]Nerina [/B]- tp. 03.02.2009 - naturalsik po
Czytaj dalej
Noworodek, niemowlę
płacz
Witajcie. Mój 4 tygodniowy synek do tej pory jadł i spał. Od killku dni jest bardzo niespokojny. Gdy już zasypia to na rękach odkładany do łóżeczka otwiera oczy i zaczyna krzyczeć:(
Czytaj dalej