Adresy klinik i ich opinie

@ Centrum Leczenia Niepłodności „Ab-Ovo”

Adres: ul. Bociania 6
20-542 Lublin
Telefon: (81) 527 71 36 , 527 71 37
Fax: (81) 527 71 36
E-mail: [email][email protected][/email]

Rejestracja wizyt i informacja od poniedziałku do piątku w godzinach od 11:00 do 19:00

@ Centrum Leczenia Niepłodności „Vital Medica”

Adres: ul. Kopanina 13
60-649 Poznań
Telefon: (61) 830-93-46
Fax: (61) 830-93-49
E-mail: [email][email protected][/email]

@ Centrum Leczenia Niepłodności Ferti-Med – Bielsko-Biała

Adres: Plac Wolności 10 III piętro
43-300 Bielsko-Biała
Telefon: 0 665 920 315
E-mail: [email][email protected][/email]

Diagnostyka i leczenie chorob niepłodności w ścisłej kooperacji z niemieckim Centrum Ferti-Med Bochum

@ Centrum Leczenia Niepłodności i Diagnostyki Prenatalnej PROVITA

Adres: Żelazna 1
40-851 Katowice
Telefon: (32) 359 09 27
Fax: (32) 359 09 27
E-mail: [email][email protected][/email]

@ Centrum Leczenia Niepłodności Małżeńskiej „Kriobank”

Adres: ul. Stołeczna 11
15-879 Białystok
Telefon: (85) 744-13-78 , 742-10-56
Fax: (85) 744-13-78
E-mail: [email][email protected][/email]

@ Centrum położniczo-ginekologiczne BOCIAN

Adres: Akademicka 26
15-267 Białystok
Telefon: (85)744-77-00 602 636 656
Kierownik: dr n med.G.Mrugacz, mgr P.Pietrewicz
[email][email protected][/email]

@ Centum Ginekologiczno-Położnicze

Adres: ul. Waleniowa 24
Bydgoszcz
Telefon: (52) 34 90 645 , 34 90 630

@ Dolnośląskie Centrum Ginekologiczne

Adres: Krynicka 22/1a
50-555 Wrocław
Telefon: 071 336 01 37

@ dr Wojciech Gontarek – diagnostyka i leczenie niepłodności

Adres: Odolanowska 40/44
91-012 Łódź Telefon: (42) 6530916
Fax: (42) 6530916
[email][email protected][/email]

diagnostyka i leczenie niepłodności , badania hormonalne, badanie nasienia, oznaczanie ASA, badanie na obecnośc Chlamydiia trachomatis, USG , techniki wspomaganego rozrodu.

@ FCH Fertility Center Hamburg

Adres: Speersort 4
20095 Hamburg
Telefon: 0049-40-30804400
[email][email protected][/email]

@ Fertility Center Berlin
(Berlińskie Centrum Leczenia Niepłodności)

Adres: Spandauer Damm 130
14050 Berlin
Telefon: +49 (30) 3035-49 37
[email][email protected][/email]

Latwy dojazd z autostrady i dworca Berlin Zoo; Pomoc polskiej psycholog

@ FERTILITY CLINIC
Polsko-Amerykańska Klinika Płodności i Chorób Kobiecych

Adres: Pl. Szczepański 3
31-001 Kraków
Telefon: (12) 422 57 74 , 422 56 84
Fax: (12) 422 56 84

@ Gabinet Lekarski ANTRUM Stanisław Horák Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Adres: ul. Łużycka 64
41-902 Bytom Telefon: (32) 281 44 02
[email][email protected][/email]

@ Klinika Leczenia Niepłodności Gameta Szpital Łódź

Adres: Ul. Rudzka 34/36
95-030 Rzgów Telefon: (42) 645 77 77
Fax: (42) 645 76 00

@ Centrum Zdrowia Gameta Gdynia
ul. Derdowskiego 7
81-369 Gdynia
tel.: /+48/ 058 664 25 25,
fax: /+48/ 058 664 25 26

@ Centrum Zdrowia Gameta Kielce
ul. Kościuszki 11
25-310 Kielce
tel.: /+48/ 041 369 55 55,
tel.: /+48/ 041 369 55 50,
fax: /+48/ 041 344 49 33

@ Klinika Leczenia Niepłodności Gameta Szpital
Ul. Rudzka 34/36
95-030 Rzgów

@ Gemeinschaftpraxis NOVUM
Adres: Akazienallee 8-12
45127 Essen (Niemcy) Telefon: 0201 294 290
Fax: 02012942914
[email][email protected][/email]

@ GMW EMBRIO

Adres: 1 Maja 9/46-47
45-068 Opole Telefon: (77) 4538166
Fax: (77) 4538166
[email][email protected][/email]

Inne informacje: diagnostyka i leczenie niepłodności, badanie nasienia, USG, kolposkopia, histeroskopia, kriokonserwacja nasienia i zarodków, techniki wspomaganego rozrodu IUI, AID, AIH, zapłodnienia pozaustrojowe ICSI,

@ GRAVIDA-Ośrodek Diagnostyki i Leczenia Niepłodności

Adres: ul.Jasna 6a
09-400 Płock Telefon: (24) 266 89 42 , 506 143 643
[email][email protected][/email]

@ GYNEMED

Adres: Szczanieckiej 6
Łódź Telefon: (0-42) 645 92 75

@ II Katedra i Klinika Ginekologii Operacyjnej Akademii Medycznej

Adres: Jaczewskiego 8
20-954 Lublin
@ INVIMED P – Europejskie Centrum Macierzyństwa

Adres: ul. Szelągowska 29/4
61-626 Poznań
Telefon: (61) 826 70 40 , 826 70 44
Fax: (61) 82-68-392
[email][email protected][/email]

Inne informacje: Kompleksowa diagnostyka i leczenie niepłodności. Badania prenatalne.

@ InviMed W – Europejskie Centrum Macierzyństwa

Adres: Bulwar Ikara 16
Wrocław Telefon: (071) 79 50 600 , 79 50 888
[email][email protected][/email]

@ InviMed
Europejskie Centrum Macierzyństwa

Adres: ul. Rakowiecka 36
02-532 Warszawa
Telefon: (22) 606 37 00
Fax: (22) 646 68 74
[email][email protected][/email]

@ Katedra i Oddział Kliniczny Położnictwa i Ginekologii

Adres: Batorego 15
41-902 Bytom
Telefon: (0-32) 786 15 36
Fax: (032) 786 16 47
[email][email protected][/email]

@ Katedra Położnictwa i Chorób Kobiecych AM w Bydgoszczy

Adres: ul. Ujejskiego 75
85-168 Bydgoszcz
Telefon: (52) 371 26 36

@ Klinika Ginekologiczno – Położnicza GERMEN Adres: ul. Janowskiego 13
02-784 Warszawa
Telefon: (22) 644 16 00
Fax: (22) 644 16 00
[email][email protected][/email]

@ Klinika Ginekologii AM w Białymstoku

Adres: ul. Marii Skłodowskiej-Curie 24a
15-276 Białystok
Telefon: (85) 746-83-47

@ Klinika Ginekologii i Położnictwa Samodzielnego Publicznego Szpitala Klinicznego nr 1

Adres: ul. Unii Lubelskiej 1
17-252 Szczecin Telefon: (91) 487 37 55 , 487 60 51

@ Klinika IVF

Adres: al. 29 Listopada 178A
31-236 Kraków
Telefon: (012) 665 37 77
Fax: (012) 665 37 90
[email][email protected][/email]

Inne informacje: Klinika oferuje leczenie niepłodności metodą zapłodnienia pozaustrojowego w pełnym zakresie włączając w to: cIVF, ICSI, AH, PESA, TESE, AIH, AID, bank nasienia (dawcy przebadani w kierunku mukowiscydozy), mrożenie zarodków i nasienia. W przygotowaniu preimplantacyjna diagnostyka genetyczna.

@ Klinika Leczenia Niepłodności NOVOMEDICA

Adres: ul. Ks. N. Bończyka 34
Mysłowice
Telefon: (32) 316 37 71 , (604) 952 503
[email][email protected][/email]

@ Klinika Niepłodności i Endokrynologii Rozrodu Katedry Ginekologii i Położnictwa Ginekologicznego – Położniczego Szpitala Klinicznego

Adres: ul. Polna 33
60-535 Poznań
Telefon: (61) 841 94 12

@ Klinika Rozrodczości i Andrologii AM w Lublinie

Adres: Staszica 16
20-081 Lublin Telefon: (081) 534-97-58

@ klinika Rozrodczości i Położnictwa AM we Wrocławiu

Adres: Dyrekcyjna 5/7
50-528 Wrocław
Telefon: 071 33 44 118

@ Klinika Rozrodczości Instytutu Centrum Zdrowia Matki Polki

Adres: ul. Rzgowska 281/289
93-338 Łódź Telefon: (42) 271 14 11 , 271 12 22
[email][email protected][/email]

@ MEDGYN

Adres: Dąbrowskiego 20
Białystok
Telefon: (85) 652 20 25
[email][email protected][/email]


@ Medicor Klinika macierzyństwa w Rzeszowie

Adres: Jabłońskiego 2/4
35-068 Rzeszów
Telefon: 17/ 852-61-58
Fax: 17/ 857-58-32
[email][email protected][/email]

klinika wykonuje wszystkie badania na miejscu

@ NZOZ „Salve”

Adres: ul. Andrzeja Struga 3
90-420 Łódź Telefon: (42) 6335661 , (42)6337801


@ NZOZ INVICTA
Klinika Wspomaganego Rozrodu
Adres: ul. Rajska 10 ( budynek Centrum Handlowego Madison Park)
80-850 Gdańsk Telefon: (58) 763 52 60
[email][email protected][/email]

Inne informacje: dr Liss 600 430 808
dr. Śliwiński 602 466 270
adres. e-mail: [email][email protected][/email]

@ NZOZ Mediconcept

Adres: ul. Krzycka 94
53-020 Wrocław
Telefon: (071) 33-99-036
Fax: (071) 33-99-036
[email][email protected][/email]

@ Ośrodek andrologii Klinicznej Wojsk.Inst.Med.

Adres: ul. Koszykowa 78
00-909 Warszawa
Telefon: 684-56-45

@ Ośrodek Diagnostyki i Leczenia Niepłodności „Macierzyństwo” Sp. z o.o. Adres: Białoprądnicka 8
30-221 Kraków
Telefon: 012 415 88 00
Fax: 012 415 88 22
[email][email protected][/email]

Inne informacje: Ośrodek prowadzi własny bank nasienia.
Posiada własny szpital ginekologiczno-położniczy z pełnym zapleczem zabiegowym, operacyjnym i laboratoryjnym.
Współpracuje z: Ośrodekiem Psychoterapii i Psychosomatyki (ukierunkowanym na kobiety leczące się z powodu niepłodności, placówkami zagranicznymi (USA) oraz Europejskim Bankiem Krwi Pępowinowej, którego rodowód wywodzi się z Ośrodka.

@ Ośrodek Diagnostyki i Leczenia Niepłodności „MedART” Sp. z o.o.

Adres: Słowiańska
61-664 Poznań
Telefon: (0-61) 820-30-51

@ Ośrodek Leczenia Niepłodności
Klinika Położnictwa i Ginekologii AM w Warszawie

Adres: Pl. Starynkiewicza 1/3
02-015 Warszawa Telefon: (22) 502 14 30
Fax: (22) 502 14 30
[email][email protected][/email]

@ OVUM
Adres: Staszica 14
20-081 Lublin
Telefon: (0-81)5344832
[email][email protected][/email]

@ Polmed

Adres: ul.Partynicka 45
53-031 Wrocław Telefon: 71 339 83 62
Fax: 71 339 83 62
[email][email protected][/email]

@ Poradnia Leczenia Niepłodności przy Szpitalu Specjalistycznym nr 2

Adres: ul. Batorego 15
41-902 Bytom
Telefon: (32) 281 71 06 , 281 00 21 do24

@ Poradnia Przyszpitalna Leczenia Rozrodczości i Niepłodności

Adres: powstania Styczniowego 1
81-519 Gdynia
Telefon: 69-98-295
W poradni diagnozuje się przyczyny niepłodności. Wszytkie badania profilaktyczne są refundowane przez NFZ

@ Praxis für Kinderwunschbehandlung

Adres: Nürnberger Str. 35
D91052 Erlangen, Niemcy
Telefon: +49 9131 89 52 0
Fax: +49 91320 54 10
[email][email protected][/email]

Badanie przyczyn, obserwacja cyklu, spermiogram, inseminacja, IVF, ICSI, AH, mrożenie zarodków, poradnia psychologiczna.

@ PRO VIVO

Adres: Jutrzenki 10/6a
20-538 Lublin Telefon: (081) 5277285

@ Prywatna Klinika Położniczo-Ginekologiczna

Adres: Parkowa 6
15-224 Białystok Telefon: 085-732-20-22
[email][email protected][/email]

@ Prywatna Praktyka Ginekologiczna

Adres: Rynek Kościuszki 13/13
15-276 Białystok
Telefon: 85-742-45-66
prof. Sławomir Wołczyński

@ Prywatna Przychodnia Leczenia Niepłodności NOVUM

Adres: ul. Bociania 13
Warszawa Telefon: (22) 899-33-22 , (22) 899-33-30
[email][email protected][/email]

@ Przychodnia Ginekologiczna ARKA

Adres: ul. Królowej Jadwigi 15
Kraków
Telefon: (12) 427 20 20 , (502) 509 560

@ Przychodnia Leczenia Niepłodności przy Szpitalu Bielańskim w Warszawie

Adres: Cegłowska 80
01-809 Warszawa
Telefon: (0-22) 569-03-82

Przychodnia nie realizuje programu IVF

@ Rush University Medical Center

Adres: 1725 West Harrison , suite 408 East
60612 Chicago
Telefon: 312-997-2229
Fax: 312-997-2354

@ Sanatorium REPROMEDA

Adres: Vinicni 235
615 00 BRNO
Telefon: +420-53303060351
Fax: +420-533306350
[email][email protected][/email]

@ VitroLive

Adres: Kasprzaka 2/a
70-074 Szczecin
Telefon: O91 4864345 lub 691776305
[email][email protected][/email]

Oferujemy pełny zakres konsultacji, metod leczenia i laboratoryjnych badań diagnostycznych. Stosujemy wszystkie metody leczenia niepłodności.

Zachęcam wszystkich do umieszczania swoich opinii na temat klinik leczenia niepłodności.

Strona 3 odpowiedzi na pytanie: Adresy klinik i ich opinie

ludwiczka Dodane ponad rok temu,

Kazdy ma chwile zwatpienia. Moja znajoma po 4 latach staran i kiedy lekarze nie dawali jej zadnej nadziei na dziecko pogodzila sie z tym a tydzien potem okazalo sie,ze jest wciazy. Glowa do gory cuda sie zdążają na każdym kroku:)

anidondutty Dodane ponad rok temu,

optimalizace webovńch stránek

bottooftecoro Dodane ponad rok temu,

swarovski

bottooftecoro Dodane ponad rok temu,

swarovski

alex77 Dodane ponad rok temu,

nOvum prowadzi badania. Nie chcę reklamować, ale myślę że jest to szansa na IVF bezpłatnie. Może komuś się przyda:
[Zobacz stronę]

katka81 Dodane ponad rok temu,

Ja ze swojego doświadczenia szczerze mogę polecić dr PZ z nOvum. Jak dla mnie super specjalista. Nie jest być może bardzo rozmowny, ale wie co robi. Przynajmniej takie można odnieść wrażenie. No i jak widać jego współpraca z nami zaowocowała, a oboje z mężem mieliśmy problemy z niepłodnością.:)

michexor Dodane ponad rok temu,

Cześć,

Jestem z Gdańska i mam blisko do dwóch placówek: Invicty i Invimedu. O InviMedzie słyszałem dobre opinie od pary znajomych, o firmie Invicta nie wiem nic – jest mi obca. Potrzebuję informacji o obu placówkach. Ktoś coś wie na ich temat?

madziorex Dodane ponad rok temu,

Badanie nasienia – bo rozumiem, że najpierw o to pytasz spokojnie można zrobić w invimedzie, ale koniecznie prosić o rozszerzone, bo różnie robią, Ja byłam zadowolona z Invimedu, mimo że efektów brak, ale profesjonalnie i ok.

michexor Dodane ponad rok temu,

Tak, oczywiście. Chodzi o badanie nasienia. Dlaczego rozszerzone? Mógłbym dowiedzieć się jaka jest różnica?

olesia Dodane ponad rok temu,

Zamieszczone przez michexor:Tak, oczywiście. Chodzi o badanie nasienia. Dlaczego rozszerzone? Mógłbym dowiedzieć się jaka jest różnica?
Zwykłe to jest tylko dot ruchu plemników, ich liczby.
Rozszerzone to jest morfologia plemnika – dokładny wykaz budowy główek i ilość w % tych plemników.

ineskhan Dodane ponad rok temu,

hej moze jeszcze ktos tutaj zaglada.. ja ma pytanko , ktora klinike byscie polecily? Na Slasku albo w Opolskim? Chodzi mi o inseminacje, wiadomo z monitorowaniem cyklu.. Jestem totlnie zielona, co znalazlam to PlastMed w Katowicach, GMW opole i Novomedica chyba Myslowice. Co myslicie? Dzieki

madziorex Dodane ponad rok temu,

A provita? Invimed nie ma oddziału gdzieś tam?

michasiaagusia Dodane ponad rok temu,

Ja zapisałam się do Provity w Katowicach, termin za 2 tyg. także po wizycie będę mogła powiedzieć więcej.

ineskhan Dodane ponad rok temu,

a ktos zna klinike artived w Krakowie? wlasnie z nimi sie skontaktowalam, wydaja sie rzeczowi..

elinka85 Dodane ponad rok temu,

Zamieszczone przez Michasiaagusia:Ja zapisałam się do Provity w Katowicach, termin za 2 tyg. także po wizycie będę mogła powiedzieć więcej.

Ja tez myślałam o Provicie. Michasia daj znać jakie wrażenia 🙂

agnieszka-83 Dodane ponad rok temu,

Witam, ja również poszukuje przyjaznej kliniki. Jestem z okolic Trójmiasta i z tego co polecali mi inni na forach InviMed jest profesjonalną kliniką. Sama niedługo się tam wybieram, więc będę mogła się z Wami podzielić wrażeniami. Może ktoś z Was może jeszcze coś na ten temat powiedzieć?

michexor Dodane ponad rok temu,

Agnieszko, mogę Ci powiedzieć, że znajomi pochlebnie wypowiadali się o InviMedzie. Niestety nie wiem dokładnie jakie badania przeprowadzali, ani jakie kroki podjęli. Teraz niestety nie ma ich w kraju od kilku miesięcy, ale planują niedługo wrócić. Wtedy porozmawiam z nimi o tej klinice i dam tutaj znać.

olivia501 Dodane ponad rok temu,

czesc,
czy moglybyscie drogie forumowiczki powiedziec do sadzicie n/t lekarzy i calej obslugi pacjenta w Invimedzie?
Na codzien jestem leczona od kilku miesiecy w Novum, ale planuje podjac konsultacje z innymi lekarzami i szukam lekarza i miejsca godnego polecenia… ?
czy oprocz Invimedu oraz Novum sa jeszcze jakies kliniki w Warszawie ?

z gory dziekuje 🙂

madziorex Dodane ponad rok temu,

Leczyłam się w Invimedzie i w Novum i oceniam obie kliniki i podobnie i pozytywnie. Są różnice – w Novum jest więcej obowiązkowej diagnostyki przed – z jednej strony lepiej, bo więcej sprawdzą, z drugiej strony wychodzi drożej. Z moich doświadczeń Invimed bardziej szuka nowoczesnych metod, mają IMSI, witryfikacje, SCSA mieli dużo wcześniej, Novum niby też ma PGD ciałek komórkowych, ale wydaje mi się, że są mniej na czasie. Obsługę pacjenta wolę w Invimedzie, bo z moich doświadczeń bardziej trzymają się zegarka, nie musisz byc 2 godz. wcześniej żeby zrobic badanie, tylko pobierają krew, badają, a potem dzwonią potwierdzić lub nie diagnozę. Wypis po in vitro jest szybciej – bardziej szanują czas pacjenta. No i dla mnie dużo lepsza lokalizacja. Ale w ciąży jestem z Novum nie z Invimedu …

michexor Dodane ponad rok temu,

Gdyński Invimed mogę polecić ze względu na miłą obsługę. Będę się tam teraz leczyć, trzymajcie kciuki.

PS. Fajnie, że mają fanpage na Facebooku.

@olivia51 tutaj masz Warszawski fanpage: [Zobacz stronę]
Tu jest gdyński: [Zobacz stronę]

mell Dodane ponad rok temu,

Dziewczyny zastanawiam się nad wyborem kliniki… i tak albo Bocian w Białymstoku albo Novum lub Invimed Warszawa. Możecie mi coś doradzić. Co do Warszawy to jest sporo opinii na temat obu klinik, ale o Bocianie w Białymstoku nie znalazłam nic…

figa-78 Dodane ponad rok temu,

Zamieszczone przez ineskhan:hej moze jeszcze ktos tutaj zaglada.. ja ma pytanko , ktora klinike byscie polecily? Na Slasku albo w Opolskim? Chodzi mi o inseminacje, wiadomo z monitorowaniem cyklu.. Jestem totlnie zielona, co znalazlam to PlastMed w Katowicach, GMW opole i Novomedica chyba Myslowice. Co myslicie? Dzieki

GMW ma kiepskie opinie w necie, ja z opolskiego jeżdżę do Gyncentrum w Katowicach i jestem zadowolona.

papusia Dodane ponad rok temu,

witam Forumowiczki 😉

Czy leczyłyście się w Poradni Leczenia Niepłodności przy szpitalu bielańskim? To państwowa poradnia, zastanawiam się czy warto tam się leczyć. Wiadomo,że bezpłatnie, ale co z wiarygodnością, obsługa, fachowością? Właśnie zaczęłam monitorować cykl .

Prośba o opinie.

pozdrawiam

madziorex Dodane ponad rok temu,

Nie kojarzę czy ktoś się leczył, a ile masz lat i czasu? jak jesteś młoda to czemu nie jak jest za darmo – raczej nie zespują. Jak już masz mało czasu, to może być wolno, ale diagnostykę można zacząć czemu nie.

milaga Dodane ponad rok temu,

Zamieszczone przez Papusia:witam Forumowiczki 😉

Czy leczyłyście się w Poradni Leczenia Niepłodności przy szpitalu bielańskim? To państwowa poradnia, zastanawiam się czy warto tam się leczyć. Wiadomo,że bezpłatnie, ale co z wiarygodnością, obsługa, fachowością? Właśnie zaczęłam monitorować cykl .

Prośba o opinie.

pozdrawiam

Tak, ja się leczyłam z mężem. Prawie 2 lata. Dobrze, bo wszystko jest za darmo, ale to trochę trwa. Mężowi pomogli, a u mnie nic nie stwierdzono na 100 %. Miałam mieć robione HSG i nie doczekałam się tego badania. Udało się nam zajść w naturalną ciążę, po ponad 4 latach starań (po 2 inseminacjach, ale gdzie indziej robionych). Dodam tylko że my już mamy jedno dziecko.
Moja rada jest taka – jeśli Ci się nie spieszy, to polecam, bo zrobią ci pełną diagnostykę za darmo. (wszystkie hormony, monitoring owulacyjny, badanie nasienia, testy PC i może nawet inseminację – z tym jest różnie).

gosia45 Dodane ponad rok temu,

Ja polecam …. Od mniej więcej roku mają także szpital. Wszystko jest na światowym poziomie, a w dotatku lekarzą są bardzo mili. Kubuś też poleca … 🙂

mala-zosia Dodane ponad rok temu,

Moja znajoma korzystała z usług kliniki Gameta w Rzgowie i była bardzo zadowolona z obsługi, przyjemnej atmosfery i bardzo fachowego podejścia do tematu.

katarzyna-lodz Dodane ponad rok temu,

Ja również słyszałam, że warto skorzystać z usług Gamety

katarynka12 Dodane ponad rok temu,

Ja z kolei korzystałam z usług Gamecie koło Łodzi i też mogę zdecydowanie polecić tę klinikę. Personel jest bardzo fachowy i wszystko przebiegało w bardzo miłej atmosferze 🙂

carlain Dodane ponad rok temu,

Korzystał ktoś z programu w INvikcie „In vitro do skutku” ? Czy rzeczywiście jest tak fajnie i kolorowo jak jest napisane? Ciekawa jestem czy na początku stycznia znowu ruszy ten program…

justyna27 Dodane ponad rok temu,

Polecam klinikę [wymoderowano] Mój mąż miał małe problemy, więc zdecydowaliśmy się na in vitro. Teraz jestem dzięki tej klinice szczęśliwą matką. Personel jest miły i dba o klienta.

s-bin Dodane ponad rok temu,

Invimed

ul. Rakowiecka 36,
02-532 Warszawa

500 900 888
tel. kom.: 728 324 324

2 inseminacje, za drugą się udało. Lekarze ok.

olivia501 Dodane ponad rok temu,

czy ktos leczy sie w Novum i mial wiecej niz 3 IUI lub INV ?

madziorex Dodane ponad rok temu,

Ja miałam 3 IVF w Invimedzie i potem przeszłam do Novum i tam 1 IVF (a w sumie 4) wyszedł.

olivia501 Dodane ponad rok temu,

Madziorex a ktory lekarz was prowadzil ? napisz na priv jesli mozesz 🙂 ja lecze sie w Novum od prawie prawie 3 lat…

madziorex Dodane ponad rok temu,

Zamora, a Ciebie?

olivia501 Dodane ponad rok temu,

Zamieszczone przez Madziorex:Zamora, a Ciebie?

Wojewodzki i Obuchowska.

madziorex Dodane ponad rok temu,

No Wojewódzki ma świetne opinie. Robił mi pomyślny transfer. Ufaj lekarzom, ciężko już w Wawie lepszych znaleźć 🙂 Ja miałam 4 in vitro i też nie szliśmy w jakieś laparo czy hitero, u nas i jaja i plemniki słabe, ale w końcu się udało.

olivia501 Dodane ponad rok temu,

dzis 4 IUI u dr L.O. oby sie powiodla. na Wojewodzkiego zmienilam ostatnio i narazie mam mieszane opinie na jego temat. najwazniejsze aby sie leczenie powiodlo.

orass Dodane ponad rok temu,

Witam, ja byłam kiedyś w Pro Vivo

Kiedyś była w Pro Vivo i lekarz kazał mi wyciąć torbiel ( ze niby wielka) i poczekać z ciążą. Poszłam do innego poleconego lekarza – nic mi nie wycinał – zapisał zwykłe tabletki antykoncepcyjne i po jakimś czasie się torbiel wchłonęła i szybko zaszłam w ciążę:)

Zamieszczone przez Nerinka:Gablysiu, poza lubelskimi klinikami Ab ovo, Ovum, Pro vivo reszta już nie istnieje. A i te kliniki wzięłabym w wielki cudzysłów. Sama chodziłam początkowo do Ovum i nikomu nie poleciłabym tej pseudo instytucji, gdzie wizyty trwają do 5 minut a wszystko odbywa się w biegu i w nastawieniu na wyciągnięcie kasy. Nie polecam nawet wrogowi! O Ab ovo to już wogóle lepiej się nie wypowiadać, tam dopiero jest prowizorka. Pro Vivo? Kolejna porażka. Szczerze mówiąc w Lublinie nie ma gdzie się leczyć, bo to co powstało to trudno nazwać klinikami leczenia niepłodności. W Lublinie brakuje efektywnego leczenia, brakuje specjalistów, jak się trafi dziecko to z przypadku a nie wyniku leczenia. Nie polecam żadnej z wymienionych „klinik”.

Znasz odpowiedź na pytanie: Adresy klinik i ich opinie?

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Leczenie niepłodności
Ranking Reaktywacja
[IMG]http://images48.fotosik.pl/3/dbeca17624d91d16.jpg[/IMG] A oto nasze Weterankowe Ciężaróweczki: [CENTER][IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:J0_eUBd-1Qs6aM:http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_175/we_dwoje_1_2264.jpg[/IMg][/CENTER] [B]Samanta[/B] - tp. 28.11.2008 - po 6 latach, 4 ICSI Novum (Warszawa) [IMG]http://bd.lilypie.com/XiP5p2/.png[/IMG] [B]Anius79 [/B]- tp. 29.11.2008 - naturalsik po 2 latach [IMG]http://bd.lilypie.com/BOnQp2.png?r=50b9d63[/IMG] [B]Nerina [/B]- tp. 03.02.2009 - naturalsik po
Czytaj dalej
Noworodek, niemowlę
płacz
Witajcie. Mój 4 tygodniowy synek do tej pory jadł i spał. Od killku dni jest bardzo niespokojny. Gdy już zasypia to na rękach odkładany do łóżeczka otwiera oczy i zaczyna krzyczeć:(
Czytaj dalej