buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

Widziałam te buciki i są dość tanie, czy kupujecie te butki, czy są dobre, czy maja znak zdrowej stopy?Ja juz mysle nad kupnem bucików na jesień, bartków nie kupie bo dla mnie sa za drogie. Oglądałam buciki GUFO i nie zauważyłam zeby miały wyprofilowaną podeszwe i nie wiem, moze wasze dzieci chodzą w tych bucikach i jestescie zadowoleni, proszę wiec o opinie.
pozdrawiamy

Młoda i Mateuszek

24 odpowiedzi na pytanie: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

  1. Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

    ja jestem zadowolona.marcinek chodzi w sandałkach gufo.mają profilowaną podeszwe,usztywnianą kostke i są ze skórki.posiadają atest. Na jesień z całą pewnością też mu kupie gufo albo melania z ccc.
    przechodziłam ostatnio w centrum handlowym obok sklepu bata i zaskoczyły mnie przeceny bucików dla dzieci -sandałki bardzo ładnie wykonane za 30 zł….półbutki za 50 zł…może wstąpie jeszcze zobaczyć tam -to tak nawiasem mówiąc.
    ale ccc też mają ok buciki.

    Monika i Marcinek (15.01.04)

    • Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

      Kupiłam Julce Gufo 2 tygodnie temu i jak dla mnie są super – usztywniona piętka, profilowana i miękka podeszwa, szerokie czubki, środek na pewno skóra, wierzch – wygląda, że też. Słyszałam, że podobno wierzch tych bucików – pomimo tego, co pisze producent – nie jest skórzany, bo podobno szybko ścierają się i widać, że to skóra nie jest. U nas nie ma problemu ze ścieraniem czubków, bo mamy sandałki z odkrytymi palcami i ogólnie mogę je polecić jako naprawdę dobre dla dziecka, a także w przystępnej cenie. Nasze kosztowały 39,90.

      Duża buźka

      Mama Gacka i Julka (01.03.2004)

      • Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

        już niejednokrotnie polecałam obuwie Bata – kolekcje dziecięce kosztuja w regularnych cenach od 59zł do 119 i jest w czym wybrac.

        • Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

          Monika polecam BATĘ – naprawdę – za 69 zł kupiłam Młodemu 2 pary bytów – po prostu suuper – z 2 letnia gwarancją na każda parę ( wiadomo, ze tyle żadne dziecko nosić ich nie bedzie a trwałość naprawdę świetna) Sandałki calutkie ze skórki wewnątrz i zewnątrz z antypoślizgową podeszwą, profilowane za 39 zł i buciki na jesień, przesiczne za 30 zł o nr większe. A sobie kupiłam super buciki za 59 zł. Od tej chwili baardzo polecam batę.

          ika i Igor 01.04.2004

          • Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

            od zawsze w bacie ceny były kosmiczne więc nawet nie wchodziłam ale na wystawie zobaczyłam te sandałki i az mnie zamurowało.w poszukiwaniu butków jesiennych najpierw skocze tam a potem dopiero do ccc.

            Monika i Marcinek (15.01.04)

            • Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

              ja kupilam wczoraj, teraz sa przeceny tych bucikow. super sa !!!!

              maja i

              Adaś

              • Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

                Mój Kacper ma sandałki z gufo i myślę, że są ok. Ale z tego co wiem, to skórę mają wyłącznie w środku a na zewnątrz ekologiczną. Moj Kacper ma problemy z poceniem się stópek i na jesień kryte butki kupię mu całe ze skórki. Póki co lata w gufo bo ma w sandałakch przewiew i nieskórzany wierzch nie przeszkadza.

                Kacperek 06.06.04

                • Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

                  A czy maja jakiś atest, znak zdrowej stopy?
                  pozdarwiamy

                  Młoda i Mateuszek

                  • Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

                    Nie polecam – mamy sandalki z paskiem ochraniajacym palce. Ten pasek juz ma wierzchnia warstwe starta. W srodku szyte jakas?zylka? bo ostre i bez skarpetek nie da sie zalozyc.

                    Oddajcie mi polskie literki!!!!!

                    • Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

                      Jak do tej pory jedynie na zimę bylismy zaopatrzeni w BARTKI a tak poza tym to albo MELANIA albo GUFO i póki co nie narzekam. Buciki są ładne, skórzane i mają wyprofilowaną podeszwę.

                      Agnieszka z Emilką (14.08.2003)

                      • Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

                        Kupiłam sandałki GUFO i nie mogę narzekać.

                        Kasia i Krzyś

                        • Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

                          Hej! Przy kupowaniu zwróć uwagę na to co pisały dziewczyny: jaki materiał wewnątrz szczególnie (skóra?), czy sa profilowane, czy sa lekkie, i czy dobrze wykończone: tj. nie mają w srodku twardych zakończeń szwów, które mogłyby ocierać Mateuszka. Oczywiście standard to wysoka cholewka i szeroki czubek:-)) GUFO nie mają zdrowej stopy – w każdym razie nie ma ich na liście producentów obuwia, ogłoszonej oficjalnie przez CLPO w Krakowie.

                          Beata + Szymek (25.04.2004)

                          • Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

                            myślę, ze te atesty tzw.”zdrowej stopy” niestety nie zawsze świadcza o tym, ze buciki są dobre dla dziecka-taki atest maja np. Befado, Zetpol i kilka innych podobnych firm, a butow tych chodzącemu dzeicku bym nie ubrała…

                            Anulka 08.06.2004

                            • Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

                              Mój synek ma sandałki gufo. Fajne sa i dosyć tanie. Jestem z nich zadowolana nie narzekam.

                              • Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

                                wszystkie buty mają 2 letnią gwarancje tylko żaden sprzedawca o tym nie wspomina

                                Paula i 2latek Borys

                                • Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

                                  tak?? a mnie w ccc powiedziano że 3 albo 6 miesięcy jest gwarancja… Nie pamiętam dokładnie ale na pewno nie 2 lata…

                                  Monika i Marcinek (15.01.04)

                                  • Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

                                    Kupilismy Olusiowi sandalki Gufo i polbuciki, ktore dla mnie wygladaja jak adidaski, bo w sumie o adidaski nam chodzilo. Jestesmy z nich bardzo zadowoleni i mysle, ze Olus tez, wiec ja polecam.
                                    Ania z Olusiem

                                    • Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

                                      generalnie prawda jest taka, że na każdy zakupiony towar masz 2 lata gwarancji i jeśli w tym czasie coś ujawni się jakaś wada to masz prawo zwrócić go do sklepu lub bezpośrednio do producenta.
                                      przez miesiąc miałam praktykę studencką przy powiatowym rzeczniku praw konsumenta i dowiedziałam się kilku przydatnych rzeczy
                                      jak się jutro dogrzebię to wkleję podstawę prawną takich reklamacji

                                      polecam wizytę u takiego rzecznika bo porady udzielane są bezpłatnie a swoje prawa trzeba znać.

                                      Paula i 2latek Borys

                                      • Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

                                        A czemu nie zalozylabys Zetpola czy Befado dziecku? Moja corka tylko w takich po domu chodzi – noga sie nie poci, nozka usztywniona. Ja jestem zadowola. Nie ma kompletnie zadnego problemu ortopedycznego. Natomiast w zadnym wypadku nie polecam butow Haker. Tesciowa kupila Julci sandaly, ale maja nieusztywniona piete, sa za miekkie, moim zdaniem. Jedna pieta jest wykrzywiona na lewo. Nie zakladam jej ich,pomimo, ze tesciowa sie obraza.

                                        Jula

                                        • Re: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

                                          Mają wyprofilowaną podeszwę. Ja natknęłam się na nie niedawno i teraz chyba będę tylko takie kupować – butki super jak dla nas, no i niedrogie.


                                          Monika & Nina ( 20 m-cy )

                                          Znasz odpowiedź na pytanie: buciki GUFO ze sklepu CCC-prosze o opinie.

                                          Dodaj komentarz

                                          Mozarella w ciąży

                                          Dzisiaj naszła mnie ochota na mozarellę. I tu mam wątpliwości – czy w ciąży można jeść mozzarellę?? Na opakowaniu nie ma ani słowa na temat pasteryzacji.

                                          Czytaj dalej →

                                          Ile kosztuje żłobek?

                                          Dziewczyny! Ile płacicie miesięcznie za żłobek? Ponoć ma być dofinansowany z gminy, a nam przyszło zapłacić 292 zł bodajże. Nie wiem tylko czy to z rytmiką i innymi. Czy tylko...

                                          Czytaj dalej →

                                          Dziewczyny po cc – dreny

                                          Dziewczyny, czy któraś z Was miała zakładany dren w czasie cesarki? Zazwyczaj dreny zdejmują na drugi dzień i ma on na celu oczyszczenie rany. Proszę dajcie znać, jeśli któraś miała...

                                          Czytaj dalej →

                                          Meskie imie miedzynarodowe.

                                          Kochane mamuśki lub oczekujące. Poszukuję imienia dla chłopca zdecydowanie męskiego. Sama zastanawiam się nad Wiktorem albo Stefanem, ale mój mąż jest jeszcze niezdecydowany. Może coś poradzicie? Dodam, ze musi to...

                                          Czytaj dalej →

                                          Wielotorbielowatość nerek

                                          W 28 tygodniu ciąży zdiagnozowano u mojej córeczki wielotorbielowatość nerek – zespół Pottera II. Mój ginekolog skierował mnie do szpitala. W białostockim szpitalu po usg powiedziano mi, że muszę jechać...

                                          Czytaj dalej →

                                          Ruchome kolano

                                          Zgłaszam się do was z zapytaniem o tytułowe ruchome kolano. Brzmi groźnie i tak też wygląda. dzieciak ma 11 miesięcy i czasami jego kolano wyskakuje z orbity wygląda to troche...

                                          Czytaj dalej →
                                          Rodzice.pl - ciąża, poród, dziecko - poradnik dla Rodziców
                                          Logo
                                          Enable registration in settings - general