ciasto jak przy “tanich szarlotkach [Zobacz stronę] tylko bez cukru, za to na słono (wegeta, przyprawa do pizzy lub co tam kto lubi)
farsz:
zesiekana kapusta kwaśna i słodka, przyprawić i udusić na oleju a potem zawijać w ciasto i posmarować jajem, piec w około 180 stopni C aż się upieką :D… jeść np z barszczem…
SMACZNEGO….
Pozdrówki…
6 odpowiedzi na pytanie: DROŻDŻÓWKI Z KAPUSTĄ
Dostałam ślinotoku:)
Na pewno spróbuję. Zdecydowanie wolę wytrawne wypieki 🙂
Baśka
ja cię uduszę, musze zjeść rosół i pulpety zalegajace w lodówce a ty mi tu takie rzeczy serwujesz!
nic na to nie poradzę…. tak mi wyszło 😀
Pozdrówki 🙂
Oj apetycznie Ci wyszło:)
Baaaardzo!!!
ale to pysznie wygląda, mniam.
Az się głodna zrobiłam, a jestem dopiero co po obiedzie. 🙂
Znasz odpowiedź na pytanie: DROŻDŻÓWKI Z KAPUSTĄ