jakiego masła używacie?
ja używałam śmietankowe w takim jasnym opakowaniu, ale ostatnio go u nas nie widzę, jest w podobnym opakowaniu – stołowe, ale nie podchodzi mi i ciężko się rozsmarowuje, ostatnio kupiłam jakąś złotą kostkę – nie najgorsza, ale to nie to…
polećcie jakieś dobre
39 odpowiedzi na pytanie: masło
Też przeważnie używam śmietankowe, w takim jasnym opakowaniu, kupuję w Biedronce :), albo masełko osełkowe.
Kupuję masło extra lub osełkowe. Pozdrawiam 😉
polskie z mlekowity albo ekstra czeladzkie
masło polskie w ciemnoniebieskim opakowaniu
ja również
osełkowe
produkt klasztony’
albo osełka
Osełka…czasami jak nie ma u nas to śmietankowe…
Łaciate, Łowickie lub Extra. Zawsze staram się kupować takie, w którym zawartość tłuszczu jest nie mniejsza niż 82%
Kiedyś telewizor powiedział, że z tymi 82 procentami to ściema
W coś wierzyć trzeba
A tak serio – coś więcej mówił telewizor? Dlaczego ściema?
ekstra 82% ciechanowskiej spółdzielni mleczarskiej (niestety nie wszędzie można je nabyć) ewentualnie łaciate ekstra lub masło Polskie -Mlekovity w granatowym opakowaniu
kupujemy masło ekstra lub śmietankowe
bardzo lubimy też to masełko fińskie, pyszny smak, z tym że dość drogie.
[IMG]https://tbn3.google.com/images?q=tbn:yb7fA6mD5d5b4M:[Zobacz stronę]
to jest rewelacyjne, tylko dość drogie niestety
w realu można dostać, pewnie też w sklepach z żywnością ekologiczną, ale tak nigdy nie szukałam
Lurpak, kaergarden, finskie, laciate /maslo, nie mikselko czy jakos tak/, oselka. kupujemy tylko maslo, zadnych miksow. jak zimne, to na ogol trudno rozsmarowac.
fińskie
Extra albo osełkowe. Musi być prawdziwe. Nie lubię mixów
I ja się zastanawiam co to 😉
A ja nie ściemniam i mówię, że masz zajefajną fotkę w podpisie.
Znasz odpowiedź na pytanie: masło