Praca mgr – co we wstępie i zakończeniu!

Dziewczyny! Widziałam, że sporo Was jest już po 😉 Ja własnie kończę treść pracy, ale został mi wstęp i zakończenie. Co powinno się znajdować w takim wstępie i zakończeniu. Piszę pracę o produktach ubezpieczeniowych na rynku polskim. Mam czas tylko do końca maja, a wiecie jak to jest przy maluszku!!!

Asia i Oliwierek 14.01.2004 r

4 odpowiedzi na pytanie: Praca mgr – co we wstępie i zakończeniu!

fr-ania Dodane ponad rok temu,

Re: Praca mgr – co we wstępie i zakończeniu!

U mnie wyglądało to tak:
Wstęp: czym się zajmujesz w pracy, na jakich materiałach się opierasz, czemu ma dowodzić główna teza i jakich metod użyjesz przy badaniu zagadnienia, czym zajmiesz się w poszczególnych rozdziałach, itp.
Zakończenie: czy udało Ci się udowodnić tezę, jeżeli nie to dlaczego, wnioski do jakich doszłaś, można tu wyrazić też swoją opinię o temacie, o dostępnych materiałach 🙂
Każy promotor i tak żczy sobie wstęp i zakończenie w nieco innej formie, więc nie przyjmuj tego, co napisałam za całkowity pewnik. Można jeszcze poszczególne elementy wstępu i zakończenia modelować, jak przyjdzie Ci cosik do głowy to śmiało dodawaj (nie wiem, czy wszystko zapamiętałam). Jedno i drugie tak po 2 stronki.
Powodzenia z pracą i 5 na obronie 🙂
Pozdrawiam.

Ania

asia80 Dodane ponad rok temu,

Re: Praca mgr – co we wstępie i zakończeniu!

Dzieki 🙂 Zabieram sie za to jutro i … az sie boje. Pozdrawiam.

Asia i Oliwierek 14.01.2004 r

reno Dodane ponad rok temu,

Re: Praca mgr – co we wstępie i zakończeniu!

Tak mniej więcej – we wstępie napisałam co mam zamiar udowodnić i dlaczego a w zakończeniu co udowodniłam i dlaczego + moje luźne refleksje, za które komisja … podwyższyła mi ocenę o jeden stopień. „Za humanistyczne ujęcie problemu”, hehehe, praca była z automatyki. Czasami warto dać się ponieść własnej wyobraźni…

Reno & Nadia (07.02.2004)

asia80 Dodane ponad rok temu,

Re: Praca mgr – co we wstępie i zakończeniu!

Skonczylam 🙂 Powinnam jeszcze calosc przeczytac, ale nie mam juz sil. Ide spac. Dzieki za podpowiedzi :)))

Asia i Oliwierek 14.01.2004 r

Znasz odpowiedź na pytanie: Praca mgr – co we wstępie i zakończeniu!?

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Dla starających się
interpretacja badan
witam serdecznie bardzo proszę o interpretację badan z 3 dnia cyklu moze ktos mi pomoże bo wizytę u lekarza mam dopiero za tydzień estradiol 13,28 norma 12,5-166 FSH 6,45 norma 2,0-13,00 LH 2,52 norma
Czytaj dalej
Noworodek, niemowlę
****DZIEŃ MATKI**** dla nas...
[b] kochane dla nas wszystkich.... [img]http://www.annegeddes.com/images/_gallery/pureBook/pure_12.jpg[/img] To Ty, mamo moja żywą kołysko, byłaś bliżej niż blisko, Gdy serdeczne stukanie, Twoje ciche śpiewanie było pierwszym kochaniem. To Ty, mamo świat jak okno otwarłaś, łzy mi pierwsze wytarłaś, gdy krzyczałem, że żyję, że mam
Czytaj dalej