No wlasnie. Kupilismy łózeczko dla naszego malenstwa Radek VII firmy Klupś. W różnych miejscach wyczytalam ze ten model ma 3 wyjmowane szczebelki. W sobote moj mąż złożył łóżeczko, gdy mnie nie bylo w domu. Po moim poworcie zwrocilam wlasnie uwagę na to, ze sa tylko 2 wyjmowane szczebelki. Zastanawiam sie czy nie trafil nam sie jakis niedopracowany egzemplarz:). Wydaje mi się,że jakos mało miejsca dziecko bedzie miało na wyjście z łóżeczka, że sie nie przeciśnie.
Mam dzwonić do sklepu i prosić o wymianę mebelka?
Może ja się czepiam i wszystko jest ok?
Jakoś ostatnio poddenerwowana ciągle jestem
IwonaN
7 odpowiedzi na pytanie: 2 czy 3 wyjmowane szczebelki w łóżeczku?
Re: 2 czy 3 wyjmowane szczebelki w łóżeczku?
Nie wiem, jak powinno być w tym modelu. Nie wiem nawet jakiej firmy my mamy łóżeczko – nie pamiętam po prostu. Ale mogę powiedzieć jedno: u nas wyjmuje się dwa szczebelki i to wystarcza. Wiktorek wchodzi i wychodzi z łóżeczka bez żadnego problemu, nawet po ciemku. Dlatego myslę, że nie musicie wymieniać tego łóżeczka.
Pozdrawiam
Kra, Wiktorek (19.11.2003) i * (10.08.2005)
Wiesz co, my mamy z trzema wyjmowanymi szczeblami. A Kuba ma 1,5 roku i potrafi wyjść i wejść jak jest wyjęty tylko jeden szczebel. O to nie ma strachu, ale tu masz ich stronę, zapytaj o to
[Zobacz stronę]
Aga i Kuba (25.06.2003)
Ja mam drewexu i mam dwa wyjmowane ale moj synus nawet przez jeden sie przecisnie jak trzeba 🙂
Iwona i 20 m Sebuś
My też mamy 2 wyjmowane szczebelki, miałam takie same odczucia jak Ty, ze dla dziecka będzie za ciasno ale bez problemu daje sobie radę z wychodzeniem. Musi tylko obrać odpowiednią technikę, zazwyczaj jest to wychodzenie tyłem 🙂
Agus i Kamilek (24.03.2003)
trzeba spojrzeć na intrukcję i ewentualną reklamówkę modelu co oferują i cosię kupiło ale uważam że jeśli chcę 3 to wymienić od razu bo potem mogą nie chcieć ja mam 3 a i tak nie mogę wyjmować bo maluch rozrabia strasznie i teraz woli fotel rozkładany do spania od pół roku teraz ma 27 m-cy
Wiktorek ma łóżeczko firmy Drewex z dwoma wyjmowanymi szczebelkami i swobodnie się przeciska.
Agata i Wiktorek (13.04.2003)
my mamy takie: radek II, tylko kolor inny
szczebelki wyjmuja sie trzy
Anies i Wojtuś (23.07.2003)
Znasz odpowiedź na pytanie: 2 czy 3 wyjmowane szczebelki w łóżeczku?