7 tygodni

Dziś byliśmy zaszczepić naszą córeczkę – okropieństwo. Ale nie o to mi chodzi. Zmierzyli, zważyli i okazało się, że mała waży 4400 kg, mierzy 55 cm, obwód główki 38cm. Z umiejętności: potrafi przewracać się z brzuszka na plecy, łączyć rączki, ślicznie się uśmiechać i mówić “a-gu”. Dodam, że wczoraj skończyła 7 tygodni. A jak jest u Was?
Pozdrawiam,
Gosia.

2 odpowiedzi na pytanie: 7 tygodni

1. Re: 7 tygodni

To gratulaje! Moja córcia już w wieku 6 tygodni stała się bardzo rozmowna. Teraz ma już prawie trzy miesiące – skończy 3 listopada – i nadaje jak radio wolna europa!!! Szczególnie o godzinie 6 rano. Co do przewracania się na brzuszek, to jeszcze chyba jej to nie bardzo wychodzi, natomiast strasznie, ale to strasznie chciałaby siedzieć!!! Potrafi z pozycji półleżącej podciągnąć się prawie do siadu bez niczyjej pomocy. Wygląda to tak jakby ćwiczyła brzuszki

Hejka

Iza

• Re: 7 tygodni

Witam!!!

Mojemu synkowi w srode pojdzie 9 tydz.tez jest gadatliwy jak wolna europa, co do obracania sie na brzuszek to jeszcze na to nie wpadl ze tak mozna, ale za to bawi sie zabawkami i reaguje na nie cudownym usmiechem

Pozdrawiam Aga

Znasz odpowiedź na pytanie: 7 tygodni

Dodaj komentarz

Rodzice.pl - ciąża, poród, dziecko - poradnik dla Rodziców
      Logo