proszę o opinie O DELTIM Mały podróżnik

Jak w tytule. Prosze mamy, które używają tego fotelika o opinie.
dzięki

Aga i Ola 16/01/04

10 odpowiedzi na pytanie: proszę o opinie O DELTIM Mały podróżnik

kasia-i-dzidzius Dodane ponad rok temu,

Re: proszę o opinie O DELTIM Mały podróżnik

My mamy taki fotelik od niedawna i nie mam do niego na razie zadnych uwag. Z teoretycznego punktu widzenia jest wg mnie najlepszy dlatego go kupilam. Narazie jestem zadowolona.

ika Dodane ponad rok temu,

Re: proszę o opinie O DELTIM Mały podróżnik

Jak przymierzałam do niego Igora pół roku temu to był juz przymały. Puki co nam Ramatti spisuje sie super

ika i Igor 01.04.2004 + październikowa nadzieja

Dodane ponad rok temu,

Re: proszę o opinie O DELTIM Mały podróżnik

Ale do ktorej części? tej od 9 kg czy tej od 15?

Ola waży jakieś 13 kg więc też zastanawiam się którą część kupić….
Aga i Ola 16/01/04

karolinaj Dodane ponad rok temu,

Re: proszę o opinie O DELTIM Mały podróżnik

Ja mialam caly zestaw DELTIM czyli, wozek, fotelik i gondolke. Bylam z niego bardzo zadowolona. Ogolnie moim zdaniem firma DELTIM nie jest zla:)

Karola i Wiki ( 30.10.2003 )

ika Dodane ponad rok temu,

Re: proszę o opinie O DELTIM Mały podróżnik

Igor ważył wtedy 11 kg – wiec wydaje mi sie ze do tej mniejszej, ale z tego co zrozumiałam to fotelik ma byc użytkowany w takim stanie przez cały okres demontuje sie stelaż. Igorkowi w kurteczce było troszkę za ” bardzo” przytulnie.
Muszę spytać się Anki bo to fotelik znajomych

ika i Igor 01.04.2004 + październikowa nadzieja

agnessa Dodane ponad rok temu,

Re: proszę o opinie O DELTIM Mały podróżnik

Ten foteli podoba mi się, bo można z niego korzystac do 36 kg i jego cena jest w miarę przystępna. Zastanawiam się tylko, czy opłaca mi się kupować go od 9 kg, czy wystarczy od 15. Z opisów wynika, że ta część mniejsza powinna starczyć do 18 kg, więc zdziwiło mnie, że Twój dzieciaczek miał tam ciasno…….
muszę chyba wybrać się do sklepu z miarką i pomierzyć……
a ten fotelik, który masz jest szerszy, większy itp….napisz coś więcej……dzięki

Aga i Ola 16/01/04

agnessa Dodane ponad rok temu,

Re: proszę o opinie O DELTIM Mały podróżnik

Ja też miałam Deltima Premiera + fotelik Grillo więc teraz też zdecydowałam się na Deltima. Uważam, że to fajny wózek, aczkolwiek sprzedałam cały zestaw na konto lżejszej spacerówki……
bardzo mi się podoba kolor bordo……..

Aga i Ola 16/01/04

nastka Dodane ponad rok temu,

Re: proszę o opinie O DELTIM Mały podróżnik

Mam cały ten fotelik tzn od 9 do 36 kg. Jesten z niego zadowolona moj synek ma 80cm i 13 kg. Ostatnio juz siedzi na poziomie 2 ale tylko z tego powodu ze nogi opieral na oparciu siedzenia samochodu. Mamy go juz od lata zeszłego roku czyli mały miał jakies 7 miesiecy i juz sprawdzał sie bez problemu. Mysle ze warto go kupic bo bedzie na długo słuzył napewno. Nie powio byc ciasno nawet w kurteczce moje dziecko raczej do mikrusów nie nalezy.łatwy do zamontowania na to warto zwócic uwage przy kupnie.

ika Dodane ponad rok temu,

Re: proszę o opinie O DELTIM Mały podróżnik

Tak najlepiej przymierz synka do fotelika. Igor dosć szybko w ” barach ” wyrasta z fotelików juz jak miał 6 miesięcy musieliśmy zmienic ten najmniejszy, ale ogólnie jest dzieckiem z 50 centyla.
Mnie sie jeszcze nie podobało, ze jest dosć twardy, ale wszystko naturalnie ejst kwestią gustu.
My mamy oklepany ale świetnie sie sprawdzajacy Ramatti venus – ale ponieważ jest on od 9 do 18 kg nie sądzę by był sens byś go kupowała. Porównywalismy oba foteliki i mimo, ze Ramatti jest tylko do 18 kg jakoś wszystko nam się bardziej podobało niz w Deltimie.
Nie ma to jak naoczne, namacalne sprawdzenie. Zrób to koniecznie
pozdrawiam ciepło

ika i Igor 01.04.2004 + październikowa nadzieja

agnessa Dodane ponad rok temu,

Re: proszę o opinie O DELTIM Mały podróżnik

Ja mam córeczkę..;);)

Bardzo dzięuję Ci za rady i informacje
pozdrawiam

Znasz odpowiedź na pytanie: proszę o opinie O DELTIM Mały podróżnik

Dodaj komentarz

Oczekując na dziecko
BPD - mial ktos zly wynik??
Juz wiem, ze BPD=wymiar dwuciemieniowy glowki. Mialam rutynowe USG w 20 tyg, podczas ktorego robia wszyskie pomiary, w strone anomalii i wszystkie pomiary malego sa ok, poza BPD. Miesci sie
Czytaj dalej
Oczekując na dziecko
wasz PRACODAWCA - jak zareagował na Waszą ciążę?
Jak i kiedy powiedziałyście w pracy że jesteście w ciąży? Ja przed chwilką dostałam takich nerwów że muszę Wam opowiedzieć moją historie żeby mi ulżyło. Od 2 tyg ciężko mi się pracowało,
Czytaj dalej