Kotlety rozbijam, solę, pieprzę i odstawiam na 2 godziny do lodówki. Kroję słupki z sera fety (ja kupuję zielony firmy Mlekowita), i cienkie słupki z czerwonej papryki. Zawijam ser, papryczkę w schab, spinam wykałaczką i smarzę na patelni. Smakują wyśmienicie…polecam Ania
5 odpowiedzi na pytanie: Schab z fetą
Re: Schab z fetą
Bardzo dobre, były dziś u nas na stole 🙂
Pozdrawiam
Filippos i Igorros
Re: Schab z fetą
Też zrobiłam dziś. Smakowały.
Marta 30.08.2003 i Lenka 19.08.2005
Re: Schab z fetą
ale optaczasz to w czyms????
Re: Schab z fetą
Nie optaczam, ale myślę że z powodzeniem można.
Ania i Antoś 07.10.2005
Edited by anek79 on 2006/09/27 23:38.
Re: Schab z fetą
Było przepyszne! Wzbogaciłam to jeszcze o czosnek:)
I baaardzo syte! Po dwóch roladkach byłam pełna! Ale chyba jest ciężkostrawne, bo potem mnie żołądek bolał, ale ja już tak mam;)
Znasz odpowiedź na pytanie: Schab z fetą