Adresy klinik i ich opinie

@ Centrum Leczenia Niepłodności „Ab-Ovo”

Adres: ul. Bociania 6
20-542 Lublin
Telefon: (81) 527 71 36 , 527 71 37
Fax: (81) 527 71 36
E-mail: [email][email protected][/email]

Rejestracja wizyt i informacja od poniedziałku do piątku w godzinach od 11:00 do 19:00

@ Centrum Leczenia Niepłodności „Vital Medica”

Adres: ul. Kopanina 13
60-649 Poznań
Telefon: (61) 830-93-46
Fax: (61) 830-93-49
E-mail: [email][email protected][/email]

@ Centrum Leczenia Niepłodności Ferti-Med – Bielsko-Biała

Adres: Plac Wolności 10 III piętro
43-300 Bielsko-Biała
Telefon: 0 665 920 315
E-mail: [email][email protected][/email]

Diagnostyka i leczenie chorob niepłodności w ścisłej kooperacji z niemieckim Centrum Ferti-Med Bochum

@ Centrum Leczenia Niepłodności i Diagnostyki Prenatalnej PROVITA

Adres: Żelazna 1
40-851 Katowice
Telefon: (32) 359 09 27
Fax: (32) 359 09 27
E-mail: [email][email protected][/email]

@ Centrum Leczenia Niepłodności Małżeńskiej „Kriobank”

Adres: ul. Stołeczna 11
15-879 Białystok
Telefon: (85) 744-13-78 , 742-10-56
Fax: (85) 744-13-78
E-mail: [email][email protected][/email]

@ Centrum położniczo-ginekologiczne BOCIAN

Adres: Akademicka 26
15-267 Białystok
Telefon: (85)744-77-00 602 636 656
Kierownik: dr n med.G.Mrugacz, mgr P.Pietrewicz
[email][email protected][/email]

@ Centum Ginekologiczno-Położnicze

Adres: ul. Waleniowa 24
Bydgoszcz
Telefon: (52) 34 90 645 , 34 90 630

@ Dolnośląskie Centrum Ginekologiczne

Adres: Krynicka 22/1a
50-555 Wrocław
Telefon: 071 336 01 37

@ dr Wojciech Gontarek – diagnostyka i leczenie niepłodności

Adres: Odolanowska 40/44
91-012 Łódź Telefon: (42) 6530916
Fax: (42) 6530916
[email][email protected][/email]

diagnostyka i leczenie niepłodności , badania hormonalne, badanie nasienia, oznaczanie ASA, badanie na obecnośc Chlamydiia trachomatis, USG , techniki wspomaganego rozrodu.

@ FCH Fertility Center Hamburg

Adres: Speersort 4
20095 Hamburg
Telefon: 0049-40-30804400
[email][email protected][/email]

@ Fertility Center Berlin
(Berlińskie Centrum Leczenia Niepłodności)

Adres: Spandauer Damm 130
14050 Berlin
Telefon: +49 (30) 3035-49 37
[email][email protected][/email]

Latwy dojazd z autostrady i dworca Berlin Zoo; Pomoc polskiej psycholog

@ FERTILITY CLINIC
Polsko-Amerykańska Klinika Płodności i Chorób Kobiecych

Adres: Pl. Szczepański 3
31-001 Kraków
Telefon: (12) 422 57 74 , 422 56 84
Fax: (12) 422 56 84

@ Gabinet Lekarski ANTRUM Stanisław Horák Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Adres: ul. Łużycka 64
41-902 Bytom Telefon: (32) 281 44 02
[email][email protected][/email]

@ Klinika Leczenia Niepłodności Gameta Szpital Łódź

Adres: Ul. Rudzka 34/36
95-030 Rzgów Telefon: (42) 645 77 77
Fax: (42) 645 76 00

@ Centrum Zdrowia Gameta Gdynia
ul. Derdowskiego 7
81-369 Gdynia
tel.: /+48/ 058 664 25 25,
fax: /+48/ 058 664 25 26

@ Centrum Zdrowia Gameta Kielce
ul. Kościuszki 11
25-310 Kielce
tel.: /+48/ 041 369 55 55,
tel.: /+48/ 041 369 55 50,
fax: /+48/ 041 344 49 33

@ Klinika Leczenia Niepłodności Gameta Szpital
Ul. Rudzka 34/36
95-030 Rzgów

@ Gemeinschaftpraxis NOVUM
Adres: Akazienallee 8-12
45127 Essen (Niemcy) Telefon: 0201 294 290
Fax: 02012942914
[email][email protected][/email]

@ GMW EMBRIO

Adres: 1 Maja 9/46-47
45-068 Opole Telefon: (77) 4538166
Fax: (77) 4538166
[email][email protected][/email]

Inne informacje: diagnostyka i leczenie niepłodności, badanie nasienia, USG, kolposkopia, histeroskopia, kriokonserwacja nasienia i zarodków, techniki wspomaganego rozrodu IUI, AID, AIH, zapłodnienia pozaustrojowe ICSI,

@ GRAVIDA-Ośrodek Diagnostyki i Leczenia Niepłodności

Adres: ul.Jasna 6a
09-400 Płock Telefon: (24) 266 89 42 , 506 143 643
[email][email protected][/email]

@ GYNEMED

Adres: Szczanieckiej 6
Łódź Telefon: (0-42) 645 92 75

@ II Katedra i Klinika Ginekologii Operacyjnej Akademii Medycznej

Adres: Jaczewskiego 8
20-954 Lublin
@ INVIMED P – Europejskie Centrum Macierzyństwa

Adres: ul. Szelągowska 29/4
61-626 Poznań
Telefon: (61) 826 70 40 , 826 70 44
Fax: (61) 82-68-392
[email][email protected][/email]

Inne informacje: Kompleksowa diagnostyka i leczenie niepłodności. Badania prenatalne.

@ InviMed W – Europejskie Centrum Macierzyństwa

Adres: Bulwar Ikara 16
Wrocław Telefon: (071) 79 50 600 , 79 50 888
[email][email protected][/email]

@ InviMed
Europejskie Centrum Macierzyństwa

Adres: ul. Rakowiecka 36
02-532 Warszawa
Telefon: (22) 606 37 00
Fax: (22) 646 68 74
[email][email protected][/email]

@ Katedra i Oddział Kliniczny Położnictwa i Ginekologii

Adres: Batorego 15
41-902 Bytom
Telefon: (0-32) 786 15 36
Fax: (032) 786 16 47
[email][email protected][/email]

@ Katedra Położnictwa i Chorób Kobiecych AM w Bydgoszczy

Adres: ul. Ujejskiego 75
85-168 Bydgoszcz
Telefon: (52) 371 26 36

@ Klinika Ginekologiczno – Położnicza GERMEN Adres: ul. Janowskiego 13
02-784 Warszawa
Telefon: (22) 644 16 00
Fax: (22) 644 16 00
[email][email protected][/email]

@ Klinika Ginekologii AM w Białymstoku

Adres: ul. Marii Skłodowskiej-Curie 24a
15-276 Białystok
Telefon: (85) 746-83-47

@ Klinika Ginekologii i Położnictwa Samodzielnego Publicznego Szpitala Klinicznego nr 1

Adres: ul. Unii Lubelskiej 1
17-252 Szczecin Telefon: (91) 487 37 55 , 487 60 51

@ Klinika IVF

Adres: al. 29 Listopada 178A
31-236 Kraków
Telefon: (012) 665 37 77
Fax: (012) 665 37 90
[email][email protected][/email]

Inne informacje: Klinika oferuje leczenie niepłodności metodą zapłodnienia pozaustrojowego w pełnym zakresie włączając w to: cIVF, ICSI, AH, PESA, TESE, AIH, AID, bank nasienia (dawcy przebadani w kierunku mukowiscydozy), mrożenie zarodków i nasienia. W przygotowaniu preimplantacyjna diagnostyka genetyczna.

@ Klinika Leczenia Niepłodności NOVOMEDICA

Adres: ul. Ks. N. Bończyka 34
Mysłowice
Telefon: (32) 316 37 71 , (604) 952 503
[email][email protected][/email]

@ Klinika Niepłodności i Endokrynologii Rozrodu Katedry Ginekologii i Położnictwa Ginekologicznego – Położniczego Szpitala Klinicznego

Adres: ul. Polna 33
60-535 Poznań
Telefon: (61) 841 94 12

@ Klinika Rozrodczości i Andrologii AM w Lublinie

Adres: Staszica 16
20-081 Lublin Telefon: (081) 534-97-58

@ klinika Rozrodczości i Położnictwa AM we Wrocławiu

Adres: Dyrekcyjna 5/7
50-528 Wrocław
Telefon: 071 33 44 118

@ Klinika Rozrodczości Instytutu Centrum Zdrowia Matki Polki

Adres: ul. Rzgowska 281/289
93-338 Łódź Telefon: (42) 271 14 11 , 271 12 22
[email][email protected][/email]

@ MEDGYN

Adres: Dąbrowskiego 20
Białystok
Telefon: (85) 652 20 25
[email][email protected][/email]


@ Medicor Klinika macierzyństwa w Rzeszowie

Adres: Jabłońskiego 2/4
35-068 Rzeszów
Telefon: 17/ 852-61-58
Fax: 17/ 857-58-32
[email][email protected][/email]

klinika wykonuje wszystkie badania na miejscu

@ NZOZ „Salve”

Adres: ul. Andrzeja Struga 3
90-420 Łódź Telefon: (42) 6335661 , (42)6337801


@ NZOZ INVICTA
Klinika Wspomaganego Rozrodu
Adres: ul. Rajska 10 ( budynek Centrum Handlowego Madison Park)
80-850 Gdańsk Telefon: (58) 763 52 60
[email][email protected][/email]

Inne informacje: dr Liss 600 430 808
dr. Śliwiński 602 466 270
adres. e-mail: [email][email protected][/email]

@ NZOZ Mediconcept

Adres: ul. Krzycka 94
53-020 Wrocław
Telefon: (071) 33-99-036
Fax: (071) 33-99-036
[email][email protected][/email]

@ Ośrodek andrologii Klinicznej Wojsk.Inst.Med.

Adres: ul. Koszykowa 78
00-909 Warszawa
Telefon: 684-56-45

@ Ośrodek Diagnostyki i Leczenia Niepłodności „Macierzyństwo” Sp. z o.o. Adres: Białoprądnicka 8
30-221 Kraków
Telefon: 012 415 88 00
Fax: 012 415 88 22
[email][email protected][/email]

Inne informacje: Ośrodek prowadzi własny bank nasienia.
Posiada własny szpital ginekologiczno-położniczy z pełnym zapleczem zabiegowym, operacyjnym i laboratoryjnym.
Współpracuje z: Ośrodekiem Psychoterapii i Psychosomatyki (ukierunkowanym na kobiety leczące się z powodu niepłodności, placówkami zagranicznymi (USA) oraz Europejskim Bankiem Krwi Pępowinowej, którego rodowód wywodzi się z Ośrodka.

@ Ośrodek Diagnostyki i Leczenia Niepłodności „MedART” Sp. z o.o.

Adres: Słowiańska
61-664 Poznań
Telefon: (0-61) 820-30-51

@ Ośrodek Leczenia Niepłodności
Klinika Położnictwa i Ginekologii AM w Warszawie

Adres: Pl. Starynkiewicza 1/3
02-015 Warszawa Telefon: (22) 502 14 30
Fax: (22) 502 14 30
[email][email protected][/email]

@ OVUM
Adres: Staszica 14
20-081 Lublin
Telefon: (0-81)5344832
[email][email protected][/email]

@ Polmed

Adres: ul.Partynicka 45
53-031 Wrocław Telefon: 71 339 83 62
Fax: 71 339 83 62
[email][email protected][/email]

@ Poradnia Leczenia Niepłodności przy Szpitalu Specjalistycznym nr 2

Adres: ul. Batorego 15
41-902 Bytom
Telefon: (32) 281 71 06 , 281 00 21 do24

@ Poradnia Przyszpitalna Leczenia Rozrodczości i Niepłodności

Adres: powstania Styczniowego 1
81-519 Gdynia
Telefon: 69-98-295
W poradni diagnozuje się przyczyny niepłodności. Wszytkie badania profilaktyczne są refundowane przez NFZ

@ Praxis für Kinderwunschbehandlung

Adres: Nürnberger Str. 35
D91052 Erlangen, Niemcy
Telefon: +49 9131 89 52 0
Fax: +49 91320 54 10
[email][email protected][/email]

Badanie przyczyn, obserwacja cyklu, spermiogram, inseminacja, IVF, ICSI, AH, mrożenie zarodków, poradnia psychologiczna.

@ PRO VIVO

Adres: Jutrzenki 10/6a
20-538 Lublin Telefon: (081) 5277285

@ Prywatna Klinika Położniczo-Ginekologiczna

Adres: Parkowa 6
15-224 Białystok Telefon: 085-732-20-22
[email][email protected][/email]

@ Prywatna Praktyka Ginekologiczna

Adres: Rynek Kościuszki 13/13
15-276 Białystok
Telefon: 85-742-45-66
prof. Sławomir Wołczyński

@ Prywatna Przychodnia Leczenia Niepłodności NOVUM

Adres: ul. Bociania 13
Warszawa Telefon: (22) 899-33-22 , (22) 899-33-30
[email][email protected][/email]

@ Przychodnia Ginekologiczna ARKA

Adres: ul. Królowej Jadwigi 15
Kraków
Telefon: (12) 427 20 20 , (502) 509 560

@ Przychodnia Leczenia Niepłodności przy Szpitalu Bielańskim w Warszawie

Adres: Cegłowska 80
01-809 Warszawa
Telefon: (0-22) 569-03-82

Przychodnia nie realizuje programu IVF

@ Rush University Medical Center

Adres: 1725 West Harrison , suite 408 East
60612 Chicago
Telefon: 312-997-2229
Fax: 312-997-2354

@ Sanatorium REPROMEDA

Adres: Vinicni 235
615 00 BRNO
Telefon: +420-53303060351
Fax: +420-533306350
[email][email protected][/email]

@ VitroLive

Adres: Kasprzaka 2/a
70-074 Szczecin
Telefon: O91 4864345 lub 691776305
[email][email protected][/email]

Oferujemy pełny zakres konsultacji, metod leczenia i laboratoryjnych badań diagnostycznych. Stosujemy wszystkie metody leczenia niepłodności.

Zachęcam wszystkich do umieszczania swoich opinii na temat klinik leczenia niepłodności.

Strona 4 odpowiedzi na pytanie: Adresy klinik i ich opinie

karolina85 Dodane ponad rok temu,

Ja polecam klinikę xyz (usunięty link reklamowy):) Dzięki nim w końcu mam szansę urodzić kolejnego dzidziusia. Po drugiej ciąży mój ówczesny ginekolog stwierdził, że więcej dzieci nie będzie. Po wizycie w centrum wiem, że wcale nie musi tak być.

gabrielako Dodane ponad rok temu,

Zamieszczone przez orass:Kiedyś była w Pro Vivo i lekarz kazał mi wyciąć torbiel ( ze niby wielka) i poczekać z ciążą. Poszłam do innego poleconego lekarza – nic mi nie wycinał – zapisał zwykłe tabletki antykoncepcyjne i po jakimś czasie się torbiel wchłonęła i szybko zaszłam w ciążę:)

no wlasnie tak jest chyba lepiej – iśc do dwóch lekarzy, bo często spotykasz sie wtedy z innym podejściem i … inna diagnozą. Serio to jest dziwne, nie wiem, czy to zależy od profesjonalizmu, czy chęci wyciągania kasy. Jeśli chodzi o pro vivo to tam doktor od razu wyjechał mi z pogadanką o in vitro, nie było mowy o żadnym leczeniu hormonalnym czy innych alternatywnych metodach. potem jeszcze byłam na konsultacji u Wdowiaka w ovum i tu juz było inaczej – badania i szczegółowe informacje o tym, co mozemy zrobić dalej, jakie leczenie mozna podjąc. tak więc to wszystko zalezy od lekarza…

kasztanlove Dodane ponad rok temu,

Kasztan jest na świecie dzięki lekarzom z kliniki w Mysłowicach, wcześniej staraliśmy się też w Bytomiu, ale omijałabym szerokim łukiem… W Mysłowicach pełna kultura.

martusia-c Dodane ponad rok temu,

Witam. ja podjelam walkę o dziecko w katowickim gyncentrum. Po uregulowaniu hormonow tarczycy, podeszlismy do inseminacji (maz miał problem z ruchliwoscia plemnikow). Po dwoch probach nam się udalo:)

frementi Dodane ponad rok temu,

Witam. Ja leczyłam sie tez w Gyncentrum w Katowicach i z całego serca moge polecic ta klinike. Fachowa opieka i doradztwo. Skuteczne lecznie i zabiegi:) Moja lekarz prowdzaca to swietny fachowiec, gdyby nie ona to dzis nie byłabym mama:) Polecam.

czarna-chmura Dodane ponad rok temu,

Hej. Ja o dziecko staramam sie tez w Gyncentrum. Mialam do tej kliniki najblizej, zreszta slyszalam wiele pozytywnych opinii o tej wlasnie klinice. Nie zawiodlam sie. Prowadzila mnie dr Czerwinska, o kttorej moge powiedziec ze jest bardzi dobrym specjalista, rzeczowa i konkretna babka i skuteczna:) Obecnie jestem w 8 miesiacu ciazy z dlugo wyczekiwanym dzidziusiem:) Klinike moge polecic.

mama-ikuko Dodane ponad rok temu,

Witam. Jak część moich poprzedniczek o dziecko starałam sie w Gyncentrum, tez u dr Czerwinskiej. Jak sie okazalo wczesniej zle dobrane leki hormonalne przez innego lekarza na niedoczynnosc tarczycy utrudnialy mi zajscie w ciaze. Dopiero po konsultacji i badaniach w klinice udalo sie ustalic dokladnie przyczyny moich niepowodzen i rozpoczelam skuteczne i dobre dla mojego zdrowia leczenie. W tym wlasnie pomogla mi dr Czerwinska. Po uregulowaniu hustawki hormonalnej nie musialam dlugo czekac na dwie kreseczki na tescie ciazowym:) Jesli chodzi o klinike to uwazam ze jest dobra, lekrze i w ogole personel medyczny byli mili i pomocni. Wszystko konkretnie, dokladnie, skutecznie. Polecam bo warto.

liderka Dodane ponad rok temu,

Witam Was czytające, ja powiem tak
w ANTRUM w Bytomiu moja kuzynka zaszła w ciążę u pana Docenta, ale niby twierdziła że tylko leczenie lekami pomogło.
Moja koleżanka w zeszłym roku miała 3 inseminacje na jednym sprawnym jajniku i nic a w sierpniu zaszła w ciążę przy pierwszej próbie in vitro i w tym roku urodziła.

A ja jestem tam po kilku inseminacjach chyba 7 czy 8 przez 2 lata, z dawcą. Sama chciałam takiej ilości inseminacji bo łudziłam się że w końcu się uda, tym bardziej że ja jestem obrazem książkowym. Ale nie udało się. Wrażenia mimo wszystko mam dobre bo wydaje mi się, że te niepowodzenia to po prostu nie „zaskoczyłam” i już. Teraz jestem właśnie po in vitro. Też tam. Jutro lub we wtorek odbiorę wynik bety z krwi. Kto może niech się modli razem ze mną żeby ten wynik był pozytywny.Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia i wytrwałości.

quatre Dodane ponad rok temu,

Witam. Ja leczylam sie w Gyncentrum, potem tam mialam inseminacje, udana zreszta za trzecim razem:) W mojej opinii klinika jest bardzo dobra. Nie mialam zadnych problemow ani podczas wizyt u lekrza ani podczas zabiegow. Wszystko na szczescie poszlo bardzo dobrze. Uprzejmosc i pomoc ze strony lekarzy, konsultacje kiedy mialam watpliwosci. Bylam milo zaskoczona profesjonalnym podejsciem lekarzy, bez bagatelizowania, bez wzruszania ramionami, co spotkalo mmie w innej klinice. Takze z wlasnego doswiadczenia polecam klinike.

gaki Dodane ponad rok temu,

Pytanie z innej beczki do Pań które korzystały z rządowego programu in vitro – chodzi mi o ten projekt – [Zobacz stronę] – czy wybór kliniki jest tutaj dowolony czy trzeba sie kierować np. miejscem zamieszkania? Mieszkamy w Toruniu, ale z tego co czytaliśmy to Centrum Medyczne Macierzyństwo w Krakowie ma w Polsce zdecydowanie najlepsze opinie, dlatego byśmy chcieli zacząć leczenie tam. Z tego co wyczytałem na ich stronie – [Zobacz stronę] – biorą udział w programie, więc wystarczy, że się do nich zgłosimy czy trzeba załatwaić jakieś formalności? Domyślam się, że ze względu, że mają takie opinie mogą mieć duże obłożenie.

gaki Dodane ponad rok temu,

Pytanie z innej beczki do Pań które korzystały z rządowego programu in vitro – chodzi mi o ten projekt – [Zobacz stronę] – czy wybór kliniki jest tutaj dowolony czy trzeba sie kierować np. miejscem zamieszkania? Mieszkamy w Toruniu, ale z tego co czytaliśmy to Centrum Medyczne Macierzyństwo w Krakowie ma w Polsce zdecydowanie najlepsze opinie, dlatego byśmy chcieli zacząć leczenie tam. Z tego co wyczytałem na ich stronie – [Zobacz stronę] – biorą udział w programie, więc wystarczy, że się do nich zgłosimy czy trzeba załatwaić jakieś formalności? Domyślam się, że ze względu, że mają takie opinie mogą mieć duże obłożenie.

valerie Dodane ponad rok temu,

Zamieszczone przez Mama_Ikuko:Witam. Jak część moich poprzedniczek o dziecko starałam sie w Gyncentrum, tez u dr Czerwinskiej. Jak sie okazalo wczesniej zle dobrane leki hormonalne przez innego lekarza na niedoczynnosc tarczycy utrudnialy mi zajscie w ciaze. Dopiero po konsultacji i badaniach w klinice udalo sie ustalic dokladnie przyczyny moich niepowodzen i rozpoczelam skuteczne i dobre dla mojego zdrowia leczenie. W tym wlasnie pomogla mi dr Czerwinska. Po uregulowaniu hustawki hormonalnej nie musialam dlugo czekac na dwie kreseczki na tescie ciazowym:) Jesli chodzi o klinike to uwazam ze jest dobra, lekrze i w ogole personel medyczny byli mili i pomocni. Wszystko konkretnie, dokladnie, skutecznie. Polecam bo warto.

O świetnie się składa, bo ja też trafiłam do tej kliniki i do tej lekarki. Zrobiła na mnie wrażenie bardzo kompetentnej osoby. I też zauważyła, że w poprzedniej klinice miałam źle dobrane lekarstwa. Więc może i ja doczekam się swoich dwóch kresek 🙂

valerie Dodane ponad rok temu,

Zamieszczone przez Mama_Ikuko:Witam. Jak część moich poprzedniczek o dziecko starałam sie w Gyncentrum, tez u dr Czerwinskiej. Jak sie okazalo wczesniej zle dobrane leki hormonalne przez innego lekarza na niedoczynnosc tarczycy utrudnialy mi zajscie w ciaze. Dopiero po konsultacji i badaniach w klinice udalo sie ustalic dokladnie przyczyny moich niepowodzen i rozpoczelam skuteczne i dobre dla mojego zdrowia leczenie. W tym wlasnie pomogla mi dr Czerwinska. Po uregulowaniu hustawki hormonalnej nie musialam dlugo czekac na dwie kreseczki na tescie ciazowym Jesli chodzi o klinike to uwazam ze jest dobra, lekrze i w ogole personel medyczny byli mili i pomocni. Wszystko konkretnie, dokladnie, skutecznie. Polecam bo warto.

O świetnie się składa, bo ja też trafiłam do tej kliniki i do tej lekarki. Zrobiła na mnie wrażenie bardzo kompetentnej osoby. I też zauważyła, że w poprzedniej klinice miałam źle dobrane lekarstwa. Więc może i ja doczekam się swoich dwóch kresek

narcystka Dodane ponad rok temu,

Ja polecam klinikę w Tychach, która nazywa się Dea Salus. W Poradni Ginekologiczno -Położniczej można wykonać wiele badań od KTG, biopsji endometrialnej począwszy przez badania cytologiczne (w tym cytologie LBC), bakteriologiczne, hormonalne; po badanie genetycznych predyspozycji do wystąpienia raka szyjki macicy i raka piersi. Można również wykonać krioterapie nadżerki szyjki macicy, ocenę drożności jajowodów lub wyłyżeczkowanie kanału i szyjki macicy. Jeśli dziewczyny wolicie panią ginekolog -polecam p. Martę Szulik,a jeśli panów, to przyjmują tam: dr K. Nowosielski, lek. Tomasz Jureczko, dr Maciej Jędrzejko oraz pan Tomasz Szulik. Polecam.

narcystka Dodane ponad rok temu,

Ja polecam klinikę w Tychach, która nazywa się Dea Salus. W Poradni Ginekologiczno -Położniczej można wykonać wiele badań od KTG, biopsji endometrialnej począwszy przez badania cytologiczne (w tym cytologie LBC), bakteriologiczne, hormonalne; po badanie genetycznych predyspozycji do wystąpienia raka szyjki macicy i raka piersi. Można również wykonać krioterapie nadżerki szyjki macicy, ocenę drożności jajowodów lub wyłyżeczkowanie kanału i szyjki macicy. Jeśli dziewczyny wolicie panią ginekolog -polecam p. Martę Szulik,a jeśli panów, to przyjmują tam: dr K. Nowosielski, lek. Tomasz Jureczko, dr Maciej Jędrzejko oraz pan Tomasz Szulik. Polecam.

malaka Dodane ponad rok temu,

Dziewczyny ja mogę polecić klinike Invimed w Warszawie, wprawdzie jestem dopiero po dwóch wizytach ale jestem dobrej myśli. Bardzo przyjazne miejsce, mała klinika nie jakiś wielki masowy szpital. Wszystko czego nie powie mi lekarz mogę wyjaśnić z koordynatorem, mam zlecone badanie HSG. Organizują warsztaty z psychologiem, dietetykiem czuje się, że dbają o pacjentów. Jakbyście mieli pytania z chęcią odpowiem 🙂

malaala Dodane ponad rok temu,

A i ja chciałabym polecić INVICTĘ w Warszawie a przede wszystkim dr Ewę Niedbała-Wykowską która zawszę potrafiła doradzić oraz dodać otuchy i nadziei w tych kryzysowych sytuacjach… Naprawdę super podejście do pacjenta i przede wszystkim pełen prosfesjonalizm 🙂

malag Dodane ponad rok temu,

Do Malaka: a możesz coś więcej o tych warsztatach ? One są płatne? Kiedy i gdzie się odbywają tam u nich w klinice Invimed w Warszawie?

Znasz odpowiedź na pytanie: Adresy klinik i ich opinie?

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Leczenie niepłodności
Ranking Reaktywacja
[IMG]http://images48.fotosik.pl/3/dbeca17624d91d16.jpg[/IMG] A oto nasze Weterankowe Ciężaróweczki: [CENTER][IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:J0_eUBd-1Qs6aM:http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_175/we_dwoje_1_2264.jpg[/IMg][/CENTER] [B]Samanta[/B] - tp. 28.11.2008 - po 6 latach, 4 ICSI Novum (Warszawa) [IMG]http://bd.lilypie.com/XiP5p2/.png[/IMG] [B]Anius79 [/B]- tp. 29.11.2008 - naturalsik po 2 latach [IMG]http://bd.lilypie.com/BOnQp2.png?r=50b9d63[/IMG] [B]Nerina [/B]- tp. 03.02.2009 - naturalsik po
Czytaj dalej
Noworodek, niemowlę
płacz
Witajcie. Mój 4 tygodniowy synek do tej pory jadł i spał. Od killku dni jest bardzo niespokojny. Gdy już zasypia to na rękach odkładany do łóżeczka otwiera oczy i zaczyna krzyczeć:(
Czytaj dalej